Skift fokus til din gudgivne krop

Kære Poul Henning

Jeg har haft et liv præget af megen turbulens, som jeg skrev om i brevkassen for to uger siden. Jeg har med glæde læst dit første svar, og jeg ser frem til fortsættelsen.

Jeg sluttede mit brev med spørgsmålet, hvordan bærer jeg mig ad med at undgå at åbne dørene, så jeg får et mere roligt liv, uden at bebrejde mig selv for min fortid og de dårlige beslutninger jeg har taget.

Med venlig hilsen – en brevkasseven

 

Kære ven

Tak for dialog. For nye læsere er det nødvendigt at læse brevkassen for to uger siden, idet den aktuelle brevkasse er en fortsættelse. Vi består som bekendt at ånd, sjæl og legeme. Sjælen består af tanker, følelser og vilje.

Du er i dine tanker, og de hertil knyttede dårlige følelser og bebrejdelser. Du har derfor brug for et skift, det kan være til nye tanker, men det kan også være til din ånd eller din krop.


Artiklen fortsætter efter annoncen:



Guds ånd længes efter den ånd, som han har givet bolig i os. Du er fyldt med Helligånden, du taler i tunger. Du kan derfor bede både med din forstand og med din ånd. Gør du det, når de nævnte tanker tager over, føres du ind til Guds hjerte og verden.

Der anvises her en vej til guddommelig assistance. Forstanden ved ikke, hvordan vi skal bede. Helligånden ved det, derfor taler vi i tunger. Der er således en internetforbindelse til Gud på et hemmeligt sprog begge veje ved Helligånden, der går i forbøn for os med uudsigelige sukke.

Tungetale og sund fokus på vores Gud givne krop hjælper os til at lukke af for selvbebrejdelser og negative tanker.

Tungetalen afkobler elegant forstanden og tilliden til egen formåen. I en hovedtung tid er det genialt. Tungetalen giver energi, ro, guddommelig opbakning og stabilitet. Tungetalen kobler sig til den sejr, Kristus har vundet.


Artiklen fortsætter efter annoncen:



Vi taler hemmeligheder med Gud, vi forstår det ikke, men vi forundres og mærker, at Gud bygger det indre menneske op. Tungetalen er ubegribelig for det jordiske, men helt på linje med det himmelske. Vi får en forsmag på det himmelske, hvor tid, rum og sted er en anden dimension. Tungetalen forløser en strøm af fred, glæde og dyb indre tilfredsstillelse.

Du kan også skifte fokus til din gudgivne krop:

1. Ørerne: Lyt til god musik, højtlæsning fra bøger, opmuntrende ord, profetiske hilsner. Venners støtte.

2. Øjnene: Visualiser noget smukt, få en naturoplevelse, se en god film, se på Jesus. Eller græd din frustration ud.


Artiklen fortsætter efter annoncen:



3. Munden: Sig til dig selv: Det går over. Jeg vælger selv. Jeg vælger at leve i balance. Jeg vil ikke kostes rundt af flyvske tanker og følelser.

4. Smagssansen: Spis sundt, og noget du er glad for. Forkæl dig selv.

5. Lugtesansen: Find de dufte, der virker beroligende for dig.

6. Følesansen: Kram fra dyr og mennesker er værdifuldt. Nogle har brug for at holde noget i hånden. Nogen bruger en kuglevest eller en kugledyne.

7. Hænder: Vær kreativ og kunstnerisk – mal, strik, bag, fotografer, spil m.v. Giv andre en hjælpende hånd.

8. Ben og fødder: Gå en tur. Dyrk motion.

9. Lunger: Vejrtrækningsøvelser.

10. Hele kroppen: Kropsscanning. Få massage, tag et varmt bad. Vinterbadning. Akut hjælp i form af ”kortslutning” ved at holde hovedet nede i isvand, så længe man kan.

Uanset tilgang vil du opleve, at alene dette at skifte fokus vil føre dig fremad på vejen med de forudberedte gerninger, for livet er langt mere end traumatiske fortidsoplevelser og dårlige beslutninger.

Du kan i bøn helt grundlæggende fordybe dig i ordene: ”Jesus sagde til ham: ”Jeg er vejen og sandheden og livet; ingen kommer til Faderen uden ved mig.”(Joh.15.6) og ”Den, der har Sønnen, har livet”(1Joh.5:12)

Kærlig hilsen
Poul Henning