Flere søger Gud og læser Bibelen under pandemien

Corona-pandemien har fået flere til at søge Gud, og daglig bibellæsning via YouVersion app’en er steget med 24 procent sammenlignet med før pandemien, lyder det fra den verdenskendte online bibelplatform.

Mennesker verden over har i 2021 læst 55,8 milliarder kapitler fra Bibelen på YouVersion app’en, og de har lyttet til audio-versioner af 8,2 milliarder kapitler. YouVersion definerer daglig bibellæsning som noget, der foregår fra mandag til lørdag.

Historisk set er der flest, der læser i Bibelen om søndagen, oplyser YouVersion.

De gode resultater fra 2021 overgår dog ikke tallene fra 2020, hvor mange mennesker ikke kunne komme i kirke. Men 2021-tallene er stadig højere end i månederne før pandemien.

Det mest populære bibelvers i 2021 var Matt. 6,33: ”Søg først Guds rige og gør hans vilje, så får I alt det andet i tilgift.”

YouVersion app’en Plans with Friends, hvor flere kan følge den samme bibellæseplan, har fordoblet antallet af subskriptioner i 2021 sammenlignet med før pandemien.

”Efter rekord-året 2020 er vi begejstrede over at se, at så mange mennesker fastholder de vaner med daglig bibellæsning, som de startede sidste år,” siger YouVersion’s grundlægger Bobby Gruenewald ifølge Christian Headlines. ”Folk har engageret sig ud over den oprindelige tid med særlige behov og graver nu dybere for at styrke deres relation med Gud,” tilføjer han.