Ny forstander på LMH i Hillerød

 

Kristoffer Hummelmose Enevoldsen

Bestyrelsen for Luthersk Missions Højskole (LMH) kan nu offentliggøre, at cand. theol. Kristoffer Hummelmose Enevoldsen pr. 1. juli 2022 tiltræder som forstander på LMH.

 

LMH’s bestyrelse har gennem ½ år arbejdet på at finde skolens næste forstander. Valget er faldet på den 31-årige Kristoffer Hummelmose Enevoldsen, der de seneste to år har været præst i Aroskirken i Aarhus efter at have studeret teologi på DBI.

Tidligere har Kristoffer været volontør i KFS, ungdomsrejsesekretær i DBI, kaldet menighedsleder i Københavnerkirken samt redaktør af ressourcesiden www.tilliv.dk. Kristoffer er gift med Johanna, og de har 3 børn sammen. Familien vil nu flytte fra Aarhus til Hillerød.

Den Luthersk Missions Højskole i Hillerød

Næsten 100-årig skole

Kristoffer Enevoldsen vil som forstander komme til at stå i spidsen for højskolen, der i 2023 kan fejre 100-års fødselsdag.

Livet på LMH er velkendt for Kristoffer, der i perioden 2016-19 var ansat som lærer på højskolen, både som deltids- og timelønsansat. På denne måde har Kristoffer et indgående kendskab til skolens hverdag og kan identificere sig med LMH´s værdigrundlag og formål.

Jesus-glæde og luthersk forkyndelse

LMH får med ansættelsen af Kristoffer en forstander, der brænder for, at unge lærer Jesus at kende som deres personlige frelser ind i den tid, vi lever i nu – med stor respekt for skolens historie, store bagland og mange traditioner.


Artiklen fortsætter efter annoncen:”Det er nødvendigt, at LMH løbende arbejder på at forstå dens samtid, så skolen både kan møde eleverne i det, de er formet af, og så LMH kan udruste dem til at navigere som kristne og mennesker i netop den tid, de er sat i. Og så ønsker jeg, at LMH fortsat skal være en bastion for en Jesus-glad og bibeltro luthersk-roseniansk forkyndelse til afklaring, opbyggelse, udrustning og missionskaldelse”, siger Kristoffer Hummelmose Enevoldsen.

Bestyrelsens formand, Hans Ulrik Munk skriver i pressemeddelsen om den nye ansættelse: ”Det er med stor ydmyghed over for opgaven, at bestyrelsen har arbejdet med ansættelsen af ny forstander, og vi takker Gud for hans ledelse.

Vi ved, at mange rundt omkring i landet har fulgt med og har omsluttet processen med forbøn. Det skal der lyde en stor og varm tak for. Lad os sammen bede for Kristoffer og hans familie i den kommende tid.”


Artiklen fortsætter efter annoncen:Kristoffer Hummelmose enevoldsen afløser Henrik Nymann Eriksen, som har været forstander på LMH siden 2003.