Forfatteren til ”Guds Tsunami” på møderække i Danmark

ICEJ og Betania Kirkecenter har inviteret Peter Tsukahira fra Israel til Danmark for at fortælle om, hvad der rører sig i Israel, og hvad Bibelen siger om den tid, vi lever i.

Peter Tsukahira er født i USA, opvokset i Japan og bor i Israel.

Danmark får besøg af præst Peter Tsukahira fra Israel, som med stor indsigt vil fortælle om, hvad der rør sig lige nu i landet. Hør, hvad Bibelen har at sige om den tid vi lever i, og hvad vi som kristne kan gøre for at være en del af Guds store frelsesplan.

Det er Morten Patrzalek, præst i Betania Kirkecenter, der sammen med Den Kristne Ambassade i Danmark har inviteret Peter til Danmark.
– Jeg stødte på Peter ved en konference afholdt af ICEJ (Den internationale kristne ambassade) i Jerusalem. Min oplevelse af hans undervisning om de spændende emner omkring kirken og Israel var, at den var den mest klare, jeg havde hørt.

Samtidig var undervisningen stærk funderet i Bibelen. Oplevede at Peter bærer budskaber, vi som kristne i Danmark har brug for at høre, siger Morten.

Fokus på Israel og Guds kommende rige

Peter Tsukahira er præst i Kelilat Hacamel, som er en messiansk menighed, der ligger på Karmel Bjerget i Israel. Kirkens grundlæggende vision er at tilbede Herren, at hjælpe der hvor der er nød og at pege på Jesus som den, der forvandler liv. Peter er desuden administrerende direktør for Hacamel Ministry i Haifa.

Han har boet i Israel i mere end 30 år, er uddannet i USA og har en Master of Divinity. I 2000 etablerede han Mount Carmel School of Ministry, som har medvirket til at bygge stærke broer i forholdet mellem Israel og nationerne. Peters internationale undervisningstjeneste og hans bøger har påvirket mange rundt om i verden med en forståelse af Guds hjerte for Israel og det kommende Guds rige.

Under sit besøg i Danmark kommer han også til at undervise på bible college og møde danske messianske jøder.
Han underviser ved åbne møder i disse kirker:

23/3 kl 19:00 – Evangeliekirken, Worsaaesvej 5, Frederiksberg;

24/3 kl 19:00 – Aalborg MenighedsCenter, Gasværksvej 5, Aalborg;


Artiklen fortsætter efter annoncen:26/3 kl 13:00 og 19:00 – ICEJs Årsfest, Blåhøj Stationsvej 27, Brande;

27/3 kl 10:00 og 13.00 – Betania Kirkecenter, Blåhøj Stationsvej 27, Brande.

Hvis der er behov for yderligere info, kan man kontakte Morten Patrzalek, præst i Betania Kirkecenter, 61 69 59 63 eller ICEJ DK, Den Kristne Ambassade i Jerusalem, 20 93 40 49.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Om ICEJ

I 1980 besluttede det Israelske Parlament, at Jerusalem skulle være hovedstad, som den havde været på Davids tid. På den internationale politiske scene vakte det protester, og mindst tretten nationale ambassader i Jerusalem lukkede og flyttede til Tel Aviv, da de ikke længere ville anerkende Israels hovedstad.

Kristne fik kald

Nogle kristne, som boede i Israel, var værter for en kristen festlighed under den jødiske løvhyttefest – Sukkot. De så Israels dybe isolation ved tilbagetrækningen af de udenlandske ambassader og følte et kald fra Herren til at åbne en kristen ambassade, der kunne vise en ”tjeners hjerte” overfor Israels folk.

Således blev Den Internationale Kristne Ambassade Jerusalem officelt stiftet den 30. september 1980, i solidaritet med det jødiske folks 3000-årige krav på og tilknytning til Jerusalem.

I dag er der 125 lande, som gennem Den Kristne Ambassade i Jerusalem deler kærligheden og bekymringen for Israel og det jødiske folk. ICEJ regnes for verdens største kristne Zionist-organisation med afdelinger og repræsentationer i næsten 90 lande. ICEJ’s danske afdeling blev stiftet den 8. august 1981.


Artiklen fortsætter efter annoncen: