Klokkeren fra Notre Dame

Efter to år uden publikum glæder man sig på Nordsjællands Efterskole til at vise Klokkeren fra Notre Dame i en stor og festlig opsætning.

Da Danmark lukkede ned den 11. marts 2020, var der halvanden uge til premieren på musicalen Atlantis på Nordsjællands Efterskole. Derfor glæder skolen sig meget til for første gang i to år at holde musical med live publikum den 11.-13. marts.

»Vi var i gang med at øve i drama, da nogle elever afbrød undervisningen og fortalte om pressemødet og nedlukningen,« fortæller Miriam Myhre, der er viceforstander og tidligere instruktør på musicalen.

To år uden publikum

Hun fortsætter: »Som alle andre havde vi ingen fornemmelse af, hvilken periode vi gik ind i. Vi endte med at vise forestillingen for de kommende elever og deres forældre tre uger før sommerferien, da de var det eneste tilladte publikum.

Musicalen i 2021 blev kun vist online grundet restriktioner om publikum. Så vi glæder os til igen at have en opsætning med live publikum.«

Læs resten af artiklen her på udf.nu