Fire års søvnmareridt fik omsider ende

Benjamin måtte opgive sit teologikursus, da søvnproblemerne tog til. I dag læser han til ingeniør i Herning, efter at han for to år siden oplevede fuld helbredelse efter forbøn.

Benjamin Barrit har gennemlevet et langt mareridt i vågen tilstand. Han kunne nemlig ikke sove. Efterhånden sov han kun ca. 8 timer på en uge, og det varede i fire lange år.

Benjamin Barrit er 29 år og har boet det meste af sit liv i Randers, hvor han er opvokset i en frikirkefamilie. For to år siden flyttede han til Herning for at påbegynde nyt studie. Men inden da havde han oplevet nogle dramatiske år i sit unge liv.

Tiltagende søvnproblemer

– Tilbage i 2016 begyndte jeg at få nogle problemer, der påvirkede min livskvalitet. Jeg fik gradvist mere og mere svært ved at sove. Jeg var ikke syg og havde ingen ydre problemstillinger, så det var uforståeligt, hvorfor jeg pludselig havde så svært ved at sove. Efterhånden, som ugerne gik, kunne jeg ikke længere klare min hverdag som teologistuderende på Aarhus Universitet. Jeg var nødt til at droppe ud af studiet og flytte hjem til mine forældre, fortæller Benjamin.

Læs resten af artiklen her på UDF.nu