Kommentar til Lars Jødals kronik om vacciner d. 1.5.

Organist Kirsten Pultz
8961 Allingåbro

Kommentar til denne artikel

JA – ’de granskede dagligt Skrifterne…’
MEN hvis vi vil vide noget mere nuanceret end bare, at ’vaccinerne er sikre og effektive!’ må vi virkelig smøge ærmerne op. Sandheden derom finder vi ikke samlet på ét sted. Sandheden om vaccinerne finder vi i små bidder i videnskabelige artikler rundt om i hele verden.

Vores store medier, politikere og sundhedsvæsen er ikke til megen hjælp – tværtimod! JA – mRNA er letopløseligt. Dets funktion er at bringe en besked for derefter at forsvinde. MEN ifølge en rapport fra Stanford University (https://www.cell.com/cell/fulltext/S0092-8674(22)00076-9) er spikeprotein-produktionen stadig ikke ophørt efter hele 60 dage. Det siger os, at noget ved disse vacciner ikke er, som det bør være. Produktionen af spikeproteiner bør ophøre indenfor få døgn. (Spikeproteinet i SARS-CoV-2 er et giftstof!!!).

JA – der kan være bivirkninger ved vacciner.

JA – COVID-19-vaccinerne giver uhyggeligt mange bivirkninger. Til EudraVigilance (European database of suspected adverse drug reaction reports) er der pr. 15.03.22 indrapporteret: Vaccinedødsfald: 41.834 personer. Vaccineskader/bivirkninger: 1.611.298 personer.

Reaktioner: 3.900.241 (der kan være flere bivirkninger pr. person).

Og JA – det er vigtigt, at vi kan tale sammen – og at alle faktisk får lov til at tale!
Må Gud hjælpe os!


Artiklen fortsætter efter annoncen: