24 teenagere oplevede Tanzania indefra

24 elever fra Løgumkloster Efterskole tilbragte 10 dage spækket med oplevelser i Tanzania. Her er hele holdet ved kløften i Isimila Stone Age.

24 elever fra linjen FokusKristendom på Løgumkloster Efterskole fik i løbet af 10 begivenhedsrige dage i april lov til at møde missionærer og volontører i Iringa og Dar es-Salaam. Det ægte Tanzania.

Der er næppe mange turister, der har oplevet at stå under et baobabtræ på en isoleret masai-boplads, hjælpe med at slagte to geder, spise rå nyre og stege resten over åben ild, for til sidst at sidde og spise kødet sammen med hele masai-stammen. Men det gjorde eleverne på Løgumkloster Efterskoles missionstur, og to af eleverne fik endda æren af at føre kniven, da halsen skulle skæres over på dyrene.

Det var den slags oplevelser, missionsturen til Tanzania var fyldt af. I løbet af 10 dage fik vi lov at møde både missionærer og volontører i deres daglige omgivelser og gøremål, og vi fik mulighed for at komme under huden på den tanzanianske kultur. Vi fik lov at møde mennesker, der til trods for en helt anden hudfarve, levestandard og sprog, stadig er vores brødre og søstre i Kristus, og vi fik lov til at lovsynge, bede og glæde os sammen med dem.

Læs resten af artiklen her på UDF.nu