KD-profiler er skuffede over Isabellas seneste partihop

Allerede en måned efter at Isabella Arendt annoncerede, at hun stoppede som formand for KristenDemokraterne og forlod partiet, er hun blevet folketingskandidat for De Konservative, hvor hun stiller op i Østjyllands Storkreds.

Isabella Arendts partihop har vakt både skuffelse, undren og kritik fra de tidligere partifæller Marianne Karlsmose og Stig Grenov.
Ifølge Marianne Karlsmose, der nu er fungerende leder for KD, handler partiskiftet om, at ”hun ville have en hurtigere og nemmere vej til Folketinget”.

Med indmeldelsen i De Konservative er den kun 29-årige Isabella Arendt nu allerede medlem af sit fjerde politiske parti. Først var hun medlem af De Radikale, senere Socialdemkratiets ungdomsparti, derpå har hun siden 2013 været Kristendemokrat – heraf de sidste tre år som formand. Og nu er hun så blevet Konservativ folketingskandidat.