Oase Sønderjylland holder første frø-møde i Aabenraa

På næste søndag den 14. august holder Oase Sønderjylland sin første søndagssamling i bygningen ”Frøforsyningen” i Aabenraa.

Oase Sønderjylland har som fællesskab holdt møder forskellige steder i Sønderjylland, bl.a. i Bollerslev og Tinglev. Men nu bliver Oase Sønderjylland lidt mere fast placeret i Aabenraa, hvor man på skift med Gospelfællesskabet ved Torben Callesen bruger lokalerne. Den 2. søndag i hver måned bliver der Oase-møde / gudstjeneste om eftermiddagen.

Det første Oase-møde i de nye lokaler bliver den 14. august 2022 kl. 14.30, hvor Udfordringens redaktør, Henri Nissen, vil tale om emnet ”Liv og kraft ved Helligånden – igen”. Her er alle hjerteligt velkomne, hvad enten man er med i Oase-fællesskabet eller ej.

– Vi ønsker at være fællesskab(er) for søgende, samt for dem, for hvem den kristne tro er ny, sagde Albert Frris fra Oase og Janni Timmerby fra Aabenraa Gospelfællesskab i en artikel i Udfordringen før sommerferien.

– Vores fællesskaber har mange lighedspunkter, med høj prioritering af fx lovsang, undervisning og forbøn. Derudover ønsker vi at opbygge og udruste mennesker til et liv sammen med Jesus Kristus.