Sofus savnede ’kunstmusik’ på den danske lovsangsscene

Sofus Møglich Rasmussen har trods sine kun 20 år allerede spillet lovsang i mange forskellige sammenhænge. Her spiller han sammen med sit band til Late Night på EFD og Baptisternes landsstævne på Efterskolen Lindenborg i uge 29. August Hasbirk er guitaristen i baggrunden.

Sofus Møglich Rasmussen er musiker og har trods sine kun 20 år allerede spillet en masse lovsang i mange forskellige kirker; IM, Evangelisk Frikirke, Baptisterne, Apostolsk Kirke, YWAM, The Gospel Fellowship m.m. – noget han holder meget af.

Den 5. august udgav Sofus albummet “Kind of Worship”. Albummet er udgivet under kunstnernavnet “MØGLICH”.
Om baggrunden for at udgive dette album, fortæller Sofus:

– Jeg har oplevet, at musikken har været meget ensformig og det jeg vil kalde brugsmusik (simpelt og til brug i menighederne). Jeg har savnet et fokus i den danske lovsangsverden på at skabe det, jeg vælger at kalde kunstmusik. Så det har jeg prøvet at gøre på dette album. Musikken er en blanding af jazz i flere former, popjazz, fusionsjazz, standardjazz, og mere klassisk CCM, Contemporary Christian Music.

Læs resten af artiklen her på udf.nu