Nu skal der igen holdes andagt på Christiansborg

Louise Schack Elholm (V)

Efter flere års dvale kan politikerne nu igen gå til fælles andagt på Christiansborg.

Venstres kirkeordfører Louise Schach Elholm og socialdemokratiets Daniel Toft Jacobsen har sammen taget initiativ til at genoplive den ugentlige andagt. Hensigten er at genskabe et rum til refleksion og eftertanke. Men også et rum, hvor politikerne kan mødes på trods af politiske uenigheder.

Initiativtagerne har inviteret bla. præsterne Kathrine Lilleør og Niels Nymann Eriksen med flere til at komme og skiftevis stå for en halv times andagt. Ud over selve andagten vil der også være fokus på salmesang, fadervor og velsignelsen. Den ugentlige andagt på Christiansborg

Daniel Toft Jacobsen (S)

har en lang tradition bag sig, og genoptagelsen af andagten er i følge initiatitagerne blevet taget positivt imod fra et bredt udsnit af folketingets medlemmer.