Silkeborg-præst 50 år

Peter Rask

Torsdag den 22. september 2022 fyldte frimenighedspræst i Kirken ved Søerne, Peter Rask, 50 år.

Fødselaren har siden 2011 været præst i Luthersk Missions frimenighed Kirken ved Søerne i Silkeborg. Han er født og opvokset på Falster og blev teologisk kandidat i 2002. I en årrække var han gadeevangelist og siden ungdomssekretær i Luthersk Missions Unge.

Som præst brænder Peter Rask for, at frimenigheden Kirken ved Søerne må være en menighed, som samler alle aldersgrupper. I kirken er der legestue, børnekor, børneklub, junior-/teenklub, ungefællesskab og forskellige smågrupper, hvor man mødes og deler liv og tro.

”Vi ønsker at være et sted med flittige bibellæsere, der styrker hinanden i den kristne tro, og hvor der også kommer nye med i fællesskabet,” siger han. Silkeborg-kirken er desuden sammen med andre af byens kirker og menigheder engageret i Kirkernes Sociale Arbejde, som gennem praktisk hjælp og omsorg ønsker at række Guds kærlighed ud til mennesker i lokalområdet. Privat er han gift med Anne Marie og har tre piger.