Fransk EM-sølvvinder: ‘Herren er min hyrde’

Olivier Giroud er en af de fodboldspillere, som efter at have scoret endnu et mål altid peger opad for at give Gud æren.

Fodboldfans over hele verden kender Olivier Giroud for det fantastiske talent, han viser på fodboldbanen. Men udenfor fodboldbanen får hans kristne tro også meget opmærksomhed.

Den store franske fodboldstjerne har også spillet en stor rolle ved dette års VM i fodbold, hvor han spillede for Frankrig, og hans scoringer var med til at føre Frankrig til finalen.

Takker Gud

Giroud er en kæmpe stjerne i fodboldens verden, og han har pt. rekorden som den mest scorende på det franske landshold. Samtidig har den 36-årige spiller igennem de seneste 12 års fodboldkarriere ikke lagt skjul på sin tro på Gud. Hver gang han scorer et mål, takker han Gud og peger op mod himlen.
– I det øjeblik, jeg scorer et mål, takker jeg Gud, fordi jeg er taknemmelig til ham. Han gav mig muligheden for at udleve min drøm, og hver dag, jeg får lov til det, er en velsignelse, siger han.

Må tale om Jesus

Olivier Giroud har også et synligt bevis på sin tro. Han har en tatovering med et vers fra Salme 23 på højre arm med teksten: ”Dominus regit me et nihil mihi deerit” står der. Oversat betyder det: ”Herren er min hyrde, jeg skal intet mangle”.

– Jeg prøver at tale om min tro overalt, hvor jeg kommer hen, siger Giroud. ”Jeg føler, at jeg må bruge min medieprofil til at tale om min hengivenhed til Jesus, og troens betydning for mig”.

Barnetro blev til tro

Han hørte om Jesus som barn, da hans mor tog ham med i søndagsskole, og siden er troen blevet mere end et barndomsminde.

– Jeg blev ved med at tro og mødtes med en præst, og sammen læste og studerede vi Bibelen, fortæller Giroud. ”Jeg ønsker bare at lære mere om Jesus og hans liv. Hver gang jeg læser i min bibel, bliver jeg så taknemmelig for alt det gode, der er sket for mig, og som Gud har gjort i mit liv. Derfor gør jeg også alt, hvad jeg kan, for at fortælle andre om Jesus,” siger han.

Giroud og Frankrig blev ikke verdensmestre denne gang, da de måtte se sig besejret af Argentina.


Artiklen fortsætter efter annoncen: