The Voice-finalist Bodie fik dommerne til at græde

29-årige Bodie Kuljan fik dommerne til at græde med sin lovsang.

29-årige Bodie Kuljan har været en af favoritterne i den amerikanske udgave af ”The Voice” og kom helt til finalen, hvor han slog benene væk under dommerne med lovsangen ”Gratitude”.

Det var ingen overraskelse, da Bodie, som han blev kaldt, endte i finalen i ”The Voice”. Han havde været favorit hele vejen igennem, og nu stod han klar til sin største optræden: Finale-sangen. Han valgte at synge sangen ”Gratitude”, skrevet af den kristne sanger Brandon Lake. Sangen var en lovsang til Gud, tilegnet hans tre børn. Bag sig havde han et stort kor, som løftede hænderne i lovprisning, mens de sang, og publikum tændte lys. Sangen rørte ikke bare publikum, men også dommerne.

Dommer i gråd

”Jeg er chokeret over, at jeg sidder her og græder”, sagde dommer Stefani. ”Du har en superkraft bag dig, det er helt sikkert. Jeg tror, det kommer fra den rene tro, du har. Jeg kan ikke sige mere nu, for det var bare så smukt”, sluttede hun. Den anden dommer John Legend, var også begejstret og så Bodie som en leder: ”Uanset hvad du vil, så har du det i dig”, sagde han. Bodie’s egen coach og dommer havde også svært ved at finde ord, men sagde: ”Din optræden er en af de mest rørende, jeg har set i dette show. ”

Vil udgive musik

Bodie endte med en andenplads i finalen og skal nu indspille sin egen musik. Han har været gift med Royale Kuljan i otte år, og de har tre børn. De driver et mediefirma sammen, hvor hun er fotograf. Derudover arbejder han med musik som lovsangsleder i sin kirke og ved at undervise.

Han har allerede tidligere udgivet nogle få sange, men glæder sig til at få lov til at komme ud med det, han har på hjerte. ”Jeg ved, at jeg gør det, jeg er kaldet til, ved at være med i dette show, og jeg ser så meget frugt af det. Det gør mig så glad, at mine børn ser det ske og er en del af det”, slutter han.