’Gud har gode planer for os alle’

Josefine, som tidligere hed Josefine Jønsson, er nu gift med Daniel. Josefine er med i arbejdsgruppen i ”Lovsyng”, som arrangerer konferencer og lovsangsevents i Danmark.

Udfordringen har tidligere skrevet om Josefine Jønsson, som har udgivet 2 EP’er med egne sange. Sidst vi skrev om hende, var hun på bibelskole i Redding i USA.

Mens hun var i USA, oplevede hun, at Gud lagde hende på hjerte at skrive ned hvilken type mand, hun drømte om.

– Jeg syntes, at det var fjollet, siger Josefine, for på det tidspunkt var det slet ikke mit fokus; Jesus og jeg havde det helt fantastisk sammen, så jeg oplevede ikke ligefrem, at jeg nødvendigvis skulle giftes. Men Helligånden havde en anden plan, og det er jeg Ham dybt taknemlig for i dag.

Mødet med Daniel

Mens Josefine var i USA, fik hun kontakt med danske Daniel, da de sammen skulle lave nogle indslag om Jesus på Instagram. Da hun kom hjem til Danmark igen, mødtes de for første gang for at lave en vidnesbyrdsvideo om, hvad Jesus havde gjort, da han satte Josefine fri fra frygt.

– Vi havde aldrig mødt hinanden i virkeligheden før, siger Josefine, og jeg havde ingen andre forventninger, end at det ville være fedt at lave en video om, hvad Jesus gør i dag. Men da Daniel steg ud af bilen i indkørslen, og vi så hinanden i øjnene for første gang, følte jeg mig FULDSTÆNDIGT HJEMME. I det øjeblik vidste jeg, at han var den, Gud havde for mig. Vi brugte så ni måneder på at date langdistance, mens jeg var på Bibelskole i Redding. Det betød mange timer på FaceTime, hvor vi nød hinandens fællesskab, bad sammen, havde lovsang, græd, grinte og simpelthen bare lærte at kommunikere rigtig dybt.

Tilbage til USA

I sommeren 2022 blev Josefine og Daniel gift, så de nu hedder Fuglsang til efternavn. De to rejste tilbage til USA, hvor Daniel går på Bethel Biblecollege på tredje år og Josefine (der har gået på samme bibelskole) arbejder som frivillig personlig assistent for Barbara Kay og laver materiale til undervisning i det profetiske. De to lever i en overbevisning om Guds hjælp og vejledning i det daglige, og det har de mange personlige vidnesbyrd om.

Gud som forsørger

De oplevede allerede Guds omsorg på fantastisk vis, da de flyttede sammen til USA sidste sommer.

– I løbet af sommeren fik vi adskillige ord omkring, at Gud ville sørge for os. Når vi kiggede på budgettet, kunne vi se, at Han var nødt til at hjælpe os, så vi tog afsted i tro. Da vi ankom til Californien i august, fik vi indenfor de første 48 timer møbler til hele vores lejlighed: Sofaer, borde, spisebord og stole, stor seng og endda også pynt – helt gratis. Gud hjalp os indenfor de første 48 timer med meget mere, end vi havde håbet på, fortæller de.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Endnu en velsignelse

– Sidst i november så vi igen på budgettet og kunne se, at vi ville mangle 16.000 kr. for at kunne komme hjem uden minus på kontoen. Vi tror på, at Gud er vores Forsørger, så vi bad Ham specifikt om at hjælpe os med at få de penge. Vi bad ikke om hjælp fra andre end Gud, og samtidig gav vi også penge ud, når Han lagde det på vores hjerter. Tre uger senere vandt Daniel en pris, som indeholdt en pengepræmie på omkring 17.000 kr. En pris, som han ikke engang vidste, at han var indstillet til. Det er en pris, som nogle sponsorer fra Bethel Church giver til folk, som de investerer i, fordi de tror på, at de kommer til at være med til at skabe vækkelse, hvor end de går. Det var en kæmpe ære at modtage, og samtidig var vi fuldstændigt overvældede over, hvad Gud gjorde for os. Ikke bare det beløb, vi havde bedt om, men ekstra – simpelthen bare fordi, at Han er en Gud af overflod. Vi er stadigt overvældede over det, siger Josefine glad.

Hverdagen med Gud

– Vi lever med Gud som en fuldstændig naturlig del af vores liv og ægteskab, fortæller de.

– Vi vågner om morgenen og siger godmorgen til hinanden og til Ham. Vi prioriterer dagligt tid sammen med Gud – vi læser i Bibelen og stiller Ham spørgsmål omkring det, som vi læser. Vi interagerer med Bibelen, fordi det er meget tydeligt, at Gud ikke bare ønskede at give en manual uden interaktion, nej, Han ønskede en dyb relation med spørgsmål fra sine elskede børn. Og netop det med at leve som børn af Kongernes Konge er noget, vi er meget bevidste om. Det betyder også, at vi i stort og småt først vender os til Ham for at høre, hvad Han har på hjerte.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Gud med på indkøb

Selv i noget så jordnært som det daglige indkøb, kan de opleve Helligåndens vejledning.

– Når jeg er ude at handle, kan jeg pludselig opleve Helligånden hviske til mig, fortæller Josefine. ”Han fortæller mig om ingredienser, som Han synes jeg skal købe. Simpelthen for at skærpe mit øre til Hans røst, så vælger jeg at adlyde. Jeg kommer så hjem og spørger Helligånden: Hvad skal vi lave? – og som en kærlig dans eller en form for skattejagt leder Helligånden mig til at lave en ret, som jeg aldrig har prøvet før, men som smagte skønt. Det lyder måske for nogle helt skørt, men for mig er det helt almindeligt. Hvorfor skulle min Far i Himlen ikke have lyst til og være kreativ nok til at engagere sig i det, jeg står i? Han har skabt mig, Han elsker mig, og Han søger altid at drage tættere på.”

Skriver ned

En anden måde, hvorpå Josefine og Daniel lever med Helligånden, er, at de skriver deres samtaler med Helligånden ned og derefter deler dem med hinanden.

– På den måde har vi ikke bare fællesskab med Helligånden alene, men vi bruger også tid på at tale om Ham sammen – det er opmuntrende for troen. Vi kunne fortælle mange vidnesbyrd om, hvordan vi lever med Ham i hverdagen. Et andet eksempel er, hvis en af os vågner op med en skavank. Vi beder altid for hinanden før noget andet – Jesus helbredte alle (Matt 12,15), så hvorfor skulle Han ikke ville helbrede os? Vi er absolut ikke imod at gå til læge, men hvorfor ikke gå til Lægen over alle læger først? spørger de. I forhold til bøn så har de helt praktisk hængt post-its op på deres skab med navne og situationer, som Helligånden har lagt dem på hjerte at bede for. På den måde kan de lige bede for dem, hver gang de går forbi eller skal finde noget i skabet.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Fremtiden

Josefine og Daniel blev gift i juli og hedder nu Fuglsang til efternavn.

Josefine og Daniel ønsker at leve i det, som Gud har planlagt for dem, også når bibelskolen er færdig.

– Vi er spændte på, hvad Gud har for os, siger de. ”Vi tror på Jeremias 29:11 og er åbne for, hvad end Han vil. Vi har planlagt at stille Helligånden specifikke spørgsmål omkring, hvor vi er på vej hen, når vi når februar måned. Det valgte vi allerede i august, så vi kunne være fuldt til stede i nuet og modtage og give alt det, Han ønskede lige præcis dér. Vi lander i Danmark den 17. maj, og derfra er alt åbent på nuværende tidspunkt.”

Passion for Jesus

– Vi har en stærk passion for Jesus og for at inspirere til, at alle må opleve Ham helt personligt. Vi drømmer om at se Gud møde folk der, hvor de er, og at Generation Z må blive radikale efterfølgere af Ham. Vi elsker begge lovsang og tror også på, at Gud vil bruge de gaver, Han har givet os til det, hvor end vi kommer hen. Vi elsker bare Jesus og lever for at gøre Hans navn kendt overalt og til alle.

Til sidst siger Josefine og Daniel:

– Det er altid værd at vente på Guds plan. Altid. Han er trofast, ser hjertets længsler og har de bedste planer.