Danske unge på studietur i Etiopien

64 elever fra Indre Missions Bibelskole i Børkop har netop besøgt Etiopien. Desuden deltog 3 lærere fra højskolen, mens Tuja Berg fra missionsselskabet Promissio var med som rejseguide.

Tuja fortæller, at hun arbejdede tæt sammen med missionær Berit Østby, som har boet i Etiopien i mange årtier. 16 af højskoleeleverne er ”GDT’ere”, som allerede havde været i landet i en måned, da de øvrige danskere ankom.

Turens højdepunkter

Tuja fortæller her om de bedste oplevelser under opholdet i det østafrikanske land.

– Hvis jeg skal nævne nogle highlights fra turen var det at spille fodbold med de unge studerende fra Mekane Yesus Seminary (MYS). Et andet highligt var at besøge Yerer uden for Addis, at køre på dårlige veje og være til noget, der mindede om en gudstjeneste med vild og høj lovsang, hvor alle hoppede og klappede. Hele IMB holdet optrådte som et kor med et par sange. Der var også besøget hos Win Souls for God, som blandt andet arbejder med gadebørn i Addis Abeba. Vi hørte om, hvordan det startede, og i grupper besøgte vi så 3 forskellige steder af deres arbejde.

Læs resten af artiklen her på udf.nu