Hanna vil prioritere relationer og netværk blandt søfolk

Ny medarbejder i Sømandsmissionen skal bl.a. arbejde blandt søfartselever.

Hanna Pedersen har tidligere læst på Kristeligt Forbund for Studerendes Ledertræningscenter, så hun er fortrolig med formidling af trosstof i et ikke-kirkeligt miljø.

Hun er god til at skabe sammenhæng mellem værdier, opgaver og mennesker. Hanna Pedersen, Aalborg, er pr. 1. marts 2023 ansat i en nyoprettet stilling som undervisnings- og relationsmedarbejder i Sømandsmissionen.

Det er en pionerstilling, som primært retter sig mod søfartselever i Danmark. Hun kommer med stor erfaring fra blandt andet Aalborg Stifts migrantsamarbejde og projektet Elsk Aalborg International, som hun har iværksat. Som tidligere studerende på Kristeligt Forbund for Studerendes Ledertræningscenter er hun også fortrolig med formidling af trosstof i et ikke-kirkeligt miljø.

I et nye job skal Hanna være vært i en søfartselevcafe på Hotel Frederikshavn, invitere sig selv ind på søfartsskoler rundt i landet til fx fællestimer, tage kontakt til søfartselever og blandt andet invitere dem med på sejlture og arrangementer på Sømandsmissionens skib Bethel. Hun skal danne fællesskaber, hvor man ikke er gæst, men føler, man hører til. Det kan være at spise sammen og hjælpes ad med forskelligt.

Læs resten af artiklen her på udf.nu