Luthersk Mission får ny kommunikationsleder

32-årige Morten Holgård Tychsen fra Middelfart er ansat som ny kommunikationsleder i LM pr. 1. april. Han afløser dermed Nicklas Lautrup-Meiner, der gennem syv år har stået i spidsen for LM’s kommuniktion og omlægningen af Tro&Mission fra avis til magasin.

Den nye kommunikationsleder er 32 år, cand.mag. i litteraturvidenskab og kommer fra en stilling som højskolelærer på Fyn. Han var i forbindelse med sit studium universitetspraktikant på LMH og arbejder i øjeblikket som højskolelærer på Sydfyn. Morten ser frem til at tage fat på opgaverne og siger:

”Efter nogle gode år som højskolelærer på Sydfyn glæder jeg mig til arbejdet og de nye udfordringer som kommunikationsleder og redaktør på Tro & Mission. Jeg ser frem til at kæmpe for LM’s værdier og fortælle de gode historier om LM’s arbejde, men også at bringe nye perspektiver i spil, som kan gøre os klogere på troen, livet og omverdenen.”

Morten Holgård Tychsen er vokset op i LM i Sønderjylland og bor med sin hustru og datter i Middelfart. Han vil derfor komme til at arbejde delvist hjemmefra.