Da New Age kom til kort begyndte Sissi at læse Bibelen

”Han er slet ikke, som jeg troede, han var,” siger Sissi Hallberg om Jesus, som hun lærte at kende, da hun begyndte at læse Bibelen.

Der var mange tanker og oplevelse der ledte op til det, at jeg fandt og valgte at følge Jesus.

Der har blandt andet været flere, der i løbet af mit liv har sagt til mig, at jeg burde læse biblen så jeg ville kunne finde de svar, jeg søgte, i dén. Men mine overbevisninger om biblen var svære at bryde igennem. Jeg havde kun kigget meget lidt i den, men besluttet mig for at tro på, at den var en god historie – en fjer, der var blevet til fem høns, og som primært blev brugt til at manipulere og kontrollere mennesker via frygt.

New Age var min Sandhed

Jeg troede ikke på en Gud. Jeg troede på en universel kraft eller energikilde, hvorfra eller hvormed vi mennesker selv skabte vores egen virkelighed. At vi alle er guddommelige i den forstand. Jeg troede Jesus bare var et symbol på vores bevidsthed.

Og det meste gav faktisk rigtig god mening for mig i mange år på sådan en måde, at jeg virkelig følte, jeg var ved at opdage den dybe tallerken. Sandheden. Eller i hvert fald min sandhed. Så jeg troede på og praktiserede meget af det, jeg nu vil kategorisere som New Age. Manifestation, positiv tænkning, indre barn healing, skyggearbejde, astrologi, numerolog, energiarbejde… alle sådan nogle ting. Og jeg drømte om at nå nye højder på det, jeg så som min spirituelle rejse.

Min spirituelle verden begyndte at ændre sig

Men efterhånden som jeg dykkede mere og mere ned i den her såkaldte spirituelle verden, var der også flere og flere ting, der ikke gav mening for mig overhovedet. Lige de måneder, hvor min verden ændrede sig – eller i hvert fald begyndte på det, var jeg på et businessforløb, hvor det handlede om at finde sit livsformål, lave kvantespring i ens forretning og tjene en masse penge på tre måneder.

Men på det forløb blev flere af de ting, der ikke gav mening, så tydelige for mig, at jeg slet ikke kunne ignorere, at ”det” slet ikke var ”sandt for mig” – det var faktisk lige det modsatte af, hvad jeg mærkede som sandt.

Læs resten af artiklen her på udf.nu