Få smag på mission i sommerferien

Thomas og Emma Juhl er rejseledere på Turen til Nepal.

Apostolsk kirkes børne-og ungdomsarbejde har i år arrangeret to missionsrejser til henholdsvis Nepal og Moldova for unge, som gerne vil prøve mission i en kortere periode. Der er tale om rejser, som finder sted midt i sommerferien.

Vil udruste unge

– Initiativet er opstået på baggrund af en længsel efter at give unge mellem 18 og 30 år mulighed for at prøve mission og måske derigennem finde ud af, hvad Gud har kaldet dem til. Samtidig er det også en mulighed for at se, hvad Gud er i stand til at gøre gennem dem, fortæller Adam Lundsteen, som er initiativtager og rejseleder for det hold, der skal til Moldova.

– Vores mål er at udruste unge til tjeneste, og vi håber, at der vil være en varig effekt af disse missionsrejser, siger Adam. Det er vigtigt, at de unge bliver klar over, at Gud kan bruge dem på mange måder, og her får vi som rejeledere mulighed for at observere og opmuntre dem til tjeneste.
Han fortæller, at rejselederne kommer til at have kontakt til den lokale kirke, som de unge hører til. De kan så være med til at hjælpe de unge på vej til tjeneste i kirken mv.

Læs resten af artiklen her på udf.nu