Zeal-lejr i pinsen bliver på Hestlund Efterskole

Zeal-lejren holdes i år på Hestlund Efterskole i Bording. Man kan tilmelde sig som både deltager og leder.

ZEAL er en lejr i pinseferien for teenagere, som fokuserer på det at leve med Jesus i hverdagen og opleve Hans nærvær.

Lejren arrangeres af Mirjam og Frank Lauridsen, ledere af YWAMcampaigns, og det forventes, at ZEAL bliver et brag af en lejr. ”Der er planlagt mange spændende og udfordrende ting. Der vil både være caféhygge, sjov, samvær, spændende grupper og undervisning. Igen i år er Brent Kelley inviteret, som vil udfordre alle gennem den passion, han bærer for Gud”, fortæller arrangørerne på hjemmesiden.

Brent Kelly

Brent Kelley er fra Nashville, Tennessee, hvor han bor på en gård med sin kone Cessna og deres syv børn. Han har været stærkt troende siden han var 13 år og har set mange mirakler og undere, lige fra ben, der er vokset ud igen, kræftknuder som forsvandt, til at vække sin datters guldfisk tilbage til livet, og han har set mennesker sat i fuldstændig frihed. Han leder ”Ignite Ministries” og rejser verden rundt og spreder budskabet om Jesus.

Frank og Mirjam Lauridsen fortæller:

– Vi mødte Brent, da Awakening Europe blev afholdt i Stockholm. Han deltog i begivenheden sammen med sin kone, og vi mødte dem i toiletkøen i storcenteret, hvor eventet fandt sted. Her bad vi sammen, og et unikt venskab og partnerskab formede sig. Siden da har Brent følt et stor kald til Danmark og har besøgt os mange gange. I år kommer han igen, denne gang med et team fra CFAN (Christ for all nations).

Læs resten ar artiklen her på udf.nu