Lea har tabt sit hjerte til Tanzania

Så længe Lea Thusgaard Mortensen kan huske, har der runget et ekko i hendes baghoved af længsel efter at opleve verden; efter andre måder at leve og betragte livet på.

Lea er 22 år og har siden januar 2022 haft sin hverdag i Tanzania. De første syv måneder var hun udsendt som volontør for Brødremenighedens Danske Mission (BDM) til Sikonge. Her arbejdede hun hos missionærerne Mia og Michael Toldam Korsgaard og deres tre drenge, hvor hun underviste familiens yngste, Eskil.

Opholdet gav mod på mere, så efter blot tre uger i Danmark, rejste hun igen til Tanzania for BDM. Denne gang gik rejsen til Peters House i Sumbawanga. En følelse af hjem Vi har spurgt Lea om, hvad det er, Tanzania kan, og hvorfor hun valgte at rejse ud igen.

– I starten var det meget grænseoverskridende at binde sig til en enkelt lille by i syv måneder. Men det er det, der har beriget mig mest. At få lov at komme helt ind i et lille lokalsamfund og få skabt relationer til mennesker og få en følelse af hjem, når man står i køkkenet og laver mad i en glødende aftensol og kan høre en flok køer gå udenfor vinduet.

Læs resten ar artiklen her på udf.nu