Mia faldt for ånden i glasset, men fik hjælp af en præst

En sand beretning om at slippe ud af det ondeste mørke til en lysende kærlighed og glæde.

Af Mia Rand Sørensen

Dette er en sand beretning om et mørke og en ondskab, som jeg ikke troede fandtes, men samtidig fortællingen om en frelse fra et uventet sted.

Mit verdenssyn er blevet vendt helt på hovedet på en helt fantastisk og fascinerende måde. Jeg er en helt almindelig velfungerende kvinde ligesom mange andre mennesker i Danmark. Jeg dømmer ikke folk, og jeg forventer samtidig, at når du læser min beretning, at du heller ikke dømmer mig. Hvad du vælger at tro på, er dit eget valg.

En dag som mange andre

Min veninde og jeg havde lagt planer til en aften med hyggeligt samvær med alkohol, som vi nu plejede på daværende tidspunkt. Vi havde tit joket og lavet sjov med tanken om at lege ånden i glasset. Det gjorde vi så netop den aften. Det er helt op til folk selv at vælge, hvad de vil tro på. Jeg taler sandt, når jeg siger, at der virkelig skete noget afgørende den aften. Noget, som ikke kan forklares.

Jeg fik en stærk og voldsom trykken for brystet med opkast bagefter. Mange vil nok sige: ”Du drak alkohol, der har du forklaringen.” Det troede jeg faktisk også selv, men det skulle vise sig, at jeg tog fejl. Det, som senere kom til at ske, vil chokere de fleste, og jeg vil måske blive bedømt som psykisk syg. En, som trænger til indlæggelse på den lukkede afdeling. Men rent psykisk har jeg ALDRIG i mit liv fejlet noget.

Det hele startede i det små. Der var en elektrisk følelse i min krop, som jeg egentlig ikke lagde alverden i. Jeg havde for længst lagt den aften og den leg bag mig.

Stemmerne

Men flere uger, måske næsten måneder senere, begyndte jeg så småt at høre stemmer, der talte til mig. ”Nu rabler det da vist for mig,” tænkte jeg ved mig selv. ”Det må være indbildning.” Jeg forsøgte at leve videre helt normalt. Men at få den indbildning til at forsvinde ville slet ikke lykkes for mig, for her var der virkelig tale om en usynlig kraft, som ikke kunne ses med det blotte øje.

Jeg har ikke selv troet på den åndelige verden før, men stemmerne tog til, og de blev værre dag for dag. Nogle ting gentog sig, så det ikke mere kunne forklares med tilfældigheder. Men stadig ville jeg ikke selv tro på det. Stemmerne var frygtelige. De kom med udtryk som f.eks. ”Mia, du skal løbe langt væk. Mia, de kommer efter dig.

Mia, du skal dø. Mia, du skal hoppe ud af vinduet. Mia, Oscar er død nu (min søn). Mia, jeg slår Martin ihjel. Mia, din far dør i en ulykke i morgen. Mia, jeg elsker dig. Det var altid korte sætninger med mit navn først.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Værst om natten

Værst var det om natten, og det kunne lyde, som om der stod en hel forsamling uden for mit vindue. Jeg blev angrebet af noget, jeg ikke kunne se. Det skete både i vågen tilstand og i mine drømme, hvor det onde var hos mig. Jeg blev nogle gange i drømme revet ud af min seng og helt ud ad vinduet og kunne så vågne op med et sæt og stadig være i min seng.

Dette gentog sig, når jeg igen var faldet i søvn. Det kunne ske, at jeg blev vækket på en voldsom måde fra dyb søvn. Med et sæt var jeg lysvågen, fordi noget simpelthen angreb mig. På et tidspunkt blev det også rent fysisk, så jeg kunne mærke tilstedeværelsen af noget, som var hos mig. Jeg blev chikaneret på det groveste hver eneste dag.

Det skete alle steder, hvor jeg gik. De fulgte med mig, selv på arbejde. Jeg kunne fornemme, at jeg blev overvåget. Min søn på fire nævnte tit for mig: ”Mor, du lugter helt vildt.”


Artiklen fortsætter efter annoncen:Misbrugt

Jeg blev også misbrugt rent fysisk. Jeg kunne mærke, at jeg blev rørt ved på en ubehagelig måde. Det onde var hos mig. Det lagde sig i sengen sammen med mig. Lige meget hvad jeg gjorde, så forsvandt det aldrig. Jeg prøvede at sige, at det skulle forsvinde, men svaret, der kom tilbage til mig, var: ”Jeg forsvinder aldrig.”
Jeg prøvede også at spørge, hvad dette usynlige væsen ville mig, og svaret var: ”Jeg vil have din sjæl.”

Stadigvæk taler jeg kun sandhed. Jeg kunne ikke selv fatte det, som skete for mig. Jeg var kørt helt ned, både psykisk og mentalt. Jeg var drænet for energi. Fordi det var værst om natten, fik jeg ikke sovet. Selv små ting kunne jeg ikke overskue, som f.eks. at gå i bad. Jeg lignede en, der ikke var til andet end at kassere og slæbe om bagved. Jeg fik sjældent fred til at finde hvile.

Desperat

Til sidst var jeg desperat, for jeg ville have mit liv tilbage. Indimellem havde jeg dog tænkt tanken, at måske ville det være nemmere at forsvinde fra denne verden, så jeg kunne slippe fra det onde mareridt, som jeg gennemgik hver eneste dag. Jeg var bange. Virkelig bange. Jeg frygtede hele tiden for, hvad der kunne ske af forfærdelige ting.

Så forsøgte jeg mig med hjælp hos en clairvoyant; men det var en kæmpe fejltagelse, som jeg aldrig skulle have gjort. Det forværrede blot situationen ganget med ti. Hun mente, at hun havde fjernet det uønskede nærvær; men jeg kunne mærke allerede inden, jeg gik derfra, at det stadig var hos mig.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Snak med en præst

Min søster insisterede på, at jeg skulle tage kontakt til en præst. Den dag i dag ved hun stadig ikke, hvorfor hun fik den ide. Vi kontaktede Mogens Svendsen. Han kunne fortælle mig, hvad det var, som skete med mig. Gennem leg med ånden i glasset havde jeg inviteret de onde ånder ind hos mig. Jeg skulle selv lige synke en ekstra gang, men desperat efter at få mit liv tilbage, ville jeg gøre hvad som helst.

”Hvis vi skal hjælpe dig, er det vigtigt, at du vil følge Jesus, for ellers vil de onde ånder blot vende tilbage i et endnu større antal, men det skal være dit eget valg,” sagde Mogens til mig. Jeg blev jo lettere chokeret og bange, for hvordan følger man Jesus? Jeg ved ikke, om jeg troede, hvad Mogens sagde til mig, men noget skulle der gøres, så jeg indvilligede.

Kæresten

Min kæreste, Martin, kunne mærke, at noget var helt galt, og at der var noget ondt hos mig, som ikke kunne forklares. Han mærkede det kuldegys køre gennem ham i hans krop, selvom han lå i 25 graders varme under et tæppe. Der var også en stank, som han lugtede i mit nærvær. Han fik en følelse af, jeg var forbudt område for ham. Han nævnte det ikke for mig, da han ikke ville gøre mig mere skræmt, end jeg var i forvejen.

Jeg er taknemlig for hans støtte, og for at han tog med mig ud til præsten, selv om han kom helt uforskyldt ind i alt det her. Han havde også tænkt tanker om psykose og skizofreni. Men da han selv mærkede ondskaben, var han altså ikke længere i tvivl om, at det her var helt udenfor, hvad vi mennesker kan og vil forstå.

Befrielsen

Mogens og hans kone bad for mig og befalede de onde ånder at forlade mig i Jesu Kristi navn. Stemningen var pludselig lettet, men jeg var stadig bange. For nu var det jo op til mig at tro på vor Herre Jesus Kristus. Jeg var dybt chokeret, for der var stilhed hos mig. Jeg kunne næsten ikke tro det. Jeg fik bønner med hjem, og jeg beder dem hver eneste dag. Jeg taler også med Jesus hver dag, og Han hører mig. Jesus er min Frelser.

Hvad skete der lige for 2.000 år siden, som gør, at de onde ånder adlyder i Jesu navn? Jo, Jesus Kristus blev rent faktisk korsfæstet på korset. Han stod op fra de døde på tredjedagen. Han fór til himmels og sidder ved Guds højre hånd. Ja, Jesus frelser altså mennesker verden over også i dag. Jeg er så taknemlig for den frelse, jeg har fået af Jesus. Han er i dag min bedste ven.

Ånden i glasset og ouija-bræt er for mange blot en selskabsleg, men pludselig bliver det alvor…!

Hold dig fra det okkulte

Jeg fraråder kraftigt alle at tage kontakt til åndeverdenen. I Bibelen står der faktisk sort på hvidt et klart forbud mod kontakt til åndeverdenen, da det er at gå imod Gud. Og derved kan man åbne sig for de onde ånder. Alle former for clairvoyance, healing og alternativ behandling osv. kan let føre til dyrkelse af det okkulte. Dermed åbnes vejen for satan og de onde ånder. Mange mennesker ved det ikke, og de tager let på det.

Men jeg kan skrive under på, at satan er en virkelighed. Hans onde ånder invaderede mit liv, fordi jeg selv inviterede dem. Mit skjold var nedbrudt.
Selvom de onde ånder er smidt ud i Jesu navn, så giver de dog ikke op så let, de stikker stadig til mig, men jeg ved, at jeg ikke skal frygte, for Jesus er hos mig, og derved kan de ikke gøre mig noget.

Jesus har al magten. Jesus frelser mange mennesker verden over.

Matthæus 9.22

Jesus vendte sig om og fik øje på hende. Du skal ikke være ked af det, din tro har reddet dig.

Lukasevangeliet 10,17

Og de tooghalvfjerds vendte glade tilbage og fortalte: ”Herre, selv de onde ånder adlyder os i dit navn.” Da sagde Han til dem: ”Jeg så satan falde ned fra Himmelen som et lyn. Se, jeg har givet jer myndighed til at træde på slanger og skorpioner og magt over hele fjendens styrke, og intet vil kunne skade jer. Dog, glæd jer ikke over, at ånderne adlyder jer; men glæd jer over at jeres navne er indskrevet i Himlene.”

Jeg kan klart anbefale alle mennesker at høre den video, som ligger på YouTube, hvor Mogens Svendsen forklarer. Den hedder: Fri os fra det onde 2.”
Til sidst vil jeg gerne bede for alle jer, som ikke kender Jesus, bede til, at også I en dag kommer til at lære vor Herre Jesus Kristus at kende. Og jeg vil takke Ham for Hans trofaste kærlighed, som overgår al forstand.

Amen.