Store stjerner og dansk stand up på Å-festival

Å-festival skydes i gang for 33. gang med store gæster som bl.a. Kings Kaleidoscope og Rebecca St. James, men også danske kunstnere er godt repræsenteret med både DJ, kor og stand up.

Mosaik er et rytmisk kor med cirka 25 unge sangere, som har mere end 30 år på bagen. Repertoiret spænder fra rytmisk sang over gospel til gode, gamle salmer i ny indpakning.

Endnu engang løber den populære festival af stablen. Det sker i pinsedagene fra 26. til 29. maj.

Å-festival er en tredages festival, der bliver afholdt i Sdr. Felding, som hvert år tilbyder koncerter med store kristne musiknavne, dygtige talere og et fællesskab med højt til loftet. Å-Festival kan i år præsentere et alsidigt musikprogram, både på den store scene samt cafescenen.

Mange gæster fra USA

Den store scene bliver spækket med lyd fra den amerikanske scene, hvor kunstnerne Flame (US), Rebecca St. James (US), Israel & New Breed (US) og Kings Kaleidoscope (US) vil spille i løbet af pinsen. Her får man både den traditionelle popmusik samt Hip Hop, men også gospel præger i år koncerterne, når Israel & New Breed spiller lørdag aften. Søndag aften gives der plads til mange genre, når Kings Kaleidoscope spiller deres musik, som blander hele paletten.

Læs resten af artiklen her på udf.nu