Per Bracher er nu oppe på 238 videoer med ’Gudsoplevelser’

Troende kristne oplever meget mere med Gud i deres hverdag end mange tror. Nu kan du møde manden bag videoerne og bogen.

I sommerferien kan man møde Per Bracher bl.a. på Plus-Oases bogsalg tirsdag i uge 27 og på ProRex’ bogsalg på Mosaiks Sommercamp i Mariager onsdag kl. 11.30 i uge 28.

”En gudsoplevelse er en konkret oplevelse med Gud, som har betydet noget for dig i hverdagen,” forklarer Per Bracher.

”Mange gange tænker vi, at det bare var en god, heldig eller tilfældig oplevelse. Men Gud virker i vores liv,” er Per Bracher overbevist om. I skrivende stund har han optaget ikke færre end 238 videoer…! De bringes på hans facebookside og desuden på Udfordringen.dk, som nu har udgivet en bog med 117 korte personlige beretninger.

Bogen er på 132 sider og indeholder 117 korte beretninger med farvefotos af fortællerne. Den koster 148 kr. Per håber, at bogen vil opmuntre kristne til at regne mere med Gud i hverdagen. Bogen er også oplagt som gave til ikke-troende, der på den måde kan få et indblik i, hvordan Gud opleves.