En tro, der vil noget

Mark Varughese (til venstre) havde et stærkt budskab om enhed.

Apostolsk Kirkes Sommercamp i Kolding var deltagermæssigt tilbage på samme niveau som før corona. Udover de mange planlagte programpunkter blev det sjaskvåde sommervejr også en uundgåelig del af dette års Sommercamp.

Under temaet ’En tro, der vil noget’ var dette års Sommercamp i Kolding fyldt til bristepunktet med underholdende og inspirerende indhold for både små, mellemstore og store børn, ligesom der også var fuldt program for teenagere, unge og voksne i alle aldre. Sommercampen blev afviklet med centrum i Apostolsk Kirkes store nye kirkelokaler og tilhørende store græsareal i Kolding, hvor Apostolsk Højskole også holder til og med efterskolen Kildevæld som tæt nabo.

Græsarealet ligger idyllisk med en lille sø og bakker på området, som under ideelle omstændigheder kunne danne ramme om en smuk sommerdag, men dem var der bare ikke så mange af på dette års sommercamp, som i stedet måtte kæmpe med store mængder vand. Det våde vejr lagde dog ikke en dæmper på de gode og stærke oplevelser til møder og seminarer, og det forhindrede heller ikke den årlige fodboldturnering i at blive afviklet i tørvejr.

Mange deltagere

Dina Siegumfeldt, der er administrationschef i Apostolsk Kirke i Danmark og leder af Sommercampen, kalder campen for bare en lille bibelcamping i forhold til de store, men med op mod 1.500 mennesker, når der er flest, er det vist det, man kalder en ret stor lille en.

Fokus på enhed

En af dette års hovedtalere var præsteparret Jemima og Mark Varughese fra Pakistan. Onsdag formiddag havde Mark Varughese et stærkt budskab om vigtigheden af enhed i kirken. Der er en stærk kraft i at være forbundet og forpligtet i enhed. Ikke nødvendigvis i enighed om alt, men i enhed.

”Vi skal lære at elske, ære og respektere hinanden. Vi skal være forpligtede på hinanden. Gud har en vane med at sige til os, at det, vi ønsker at tjene ham med, skal vi tjene mennesker med. Hvis du vil tjene mig, så tjen din næste, siger Gud. Hvis du vil elske mig, så elsk din næste, siger Gud. Det, du har gjort mod en af mine mindste, har du gjort mod mig,” forkyndte Mark Varughese.

Mange gudsoplevelser

I løbet af sommercampen skete der mange helbredelser, økonomiske mirakler, profetiske oplevelser med Gud og fornyede kald, og for at de mange oplevelser ikke skal gå i glemmebogen, opfordres deltagerne via Sommercamps facebookside til at indsende deres oplevelser fra sommercampen.