KFS og Brighter holder efterårslejre

Igen i år har KFS (Kristeligt Forbund for Studerende) arrangeret en discipeltræf-lejr for alle unge, som er i gang med en ungdomsuddannelse eller måske lige er blevet færdige. Det foregår på Luthersk Missions Højskole i Hillerød fra 14. til 18. oktober 2023.

Temaet på dette års KFS-lejr er ”Opskriften” – og det handler IKKE om at bage eller lave mad, men om hvad opskriften er på en god relation til Jesus. Er der en helt bestemt opskrift på tro og på at leve som kristen? Eller er det mon først og fremmest tro, håb og kærlighed som er grundlaget? Ved at dykke ned i temaet, ønsker arrangørerne at ”tørre støvet af troen”, som de siger på hjemmesiden og finde ud af, hvordan man kan leve som kristen i en hverdag, hvor en bestemt opskrift på at leve som kristen ikke altid er brugbar.

For dig, som ikke har været på KFS-lejr før, så kan du opleve fem dage med lovsang, forkyndelse, bibeltimer, kloge seminarer, hygge, møde nye og gamle venner, og der er også tid til dans og fest.

Læs resten af artiklen her på udf.nu