Giv et gavekort til genbrugs-butikkerne

Allan Fisker
Brabrand

Nogle har ikke råd til det store gaveræs, mange, som søger julehjælp, får den ikke. Har du lidt at give af? Så vil genbrugsgaver kunne give dig muligheder, du ikke ellers har. Et gavekort kan være som at vinde i lotteriet. Langt bedre end det at give noget, der er en hadegave. Har du ikke ofte fået noget, du gerne ville være fri for? Der kan virkelige være kup i genbrugsbutikker, og så er det efter eget valg! Hvor mange får gaver efter eget behov eller valg?

Organisationer, der deler julehjælp ud, kan ikke følge med, midler mangles. Gavekortsmidlerne vil være god hjælp. Alle kan gøre en forskel! Vil du også det?
Ved genbrugsgavekort får du bedre råd til at give, dine penge strækker meget længere, flere får glæde derved, og det er miljørigtigt! Køb gavekort i genbrugsbutikker til legetøj til børn og børne- børn.

Til voksne kan der gives et gavekort til køb af noget, der mangles. Købet sådan et sted giver større købekraft, meget kan fås for små beløb. Du kan også give et til en fattig familie. De vil føle sig husket og elsket. Købes de hos Frelsens Hær, Blå Kors, Røde Kors, Folkekirkens Nødhjælp og lignende steder, giver det ekstra midler, som rækker ud til mennesker i nød!
Hvor svært kan det være?