Konference sætter fokus på tro og værdier i arbejdslivet

Både studerende, nyuddannede, ledere og medarbejdere inviteres til at deltage i konference og debat om værdier og tro i arbejdslivet.

Mark Greene har været pioner inden for arbejdet med tro og job i mere end 30 år. Tidligere har Mark arbejdet i London og New York i reklamebranchen og er nu Mission Champion ved London Institute for Contempo-rary Christianity (LICC).

Lørdag den 16. marts inviterer Kristeligt Forbund for Studerende, Kristent Pædagogisk Institut og konsulenthuset MentalTouch til konferencen ”Integritet og tro i arbejdslivet”.

Konferencen, der er et helt nyt initiativ, vil stille skarpt på, hvordan man kan være i arbejdslivet med helhed og integritet.
Arbejdet er en stor del af vores liv og selvforståelse. Derfor ønsker arrangørerne at opmuntre til, at man tænker stort om arbejdslivet – også ud fra et trosmæssigt perspektiv.

Konferencen er for studerende, nyuddannede, ledere og medarbejdere på arbejdsmarkedet, som har et ønske om, at helhed, integritet og værdibaseret tilgang skal præge deres arbejde. Dagen er delt op i foredrag, paneldrøftelse, faglige netværksgrupper og har desuden et standområde, hvor der er mulighed for at tale med ledere og medarbejdere om integritet og tro i arbejdslivet.

Mark Greene, der har arbejdet med tro og job i mere end 30 år, vil holde oplæg om formiddagen og igen om eftermiddagen. Mark Geene vil blandt andet komme ind på, hvad Bibelen siger om arbejdets centrale rolle i Guds plan for mennesket. Konferencen foregår på Menighedsfakultetet i Aarhus.
Du kan læse mere på www.kpi.dk/arrangementer.