LM arrangerer Minihøjskole for demensramte par

Under overskriften ”Demens i liv og tro” arrangerer Luthersk Mission (LM) en weekend for demensramte par den 4.-6. oktober 2024 på Løgumkloster Refugium.

I en folder om tilbuddet, hedder det bl.a.: ”Weekenden er et tilbud til jer, som er ramt af demenssygdom, som oplever begrænsninger i forhold til aktivt fællesskab i kirke og menighed, og som måske har bekymringer for fremtiden.”

Under opholdet på refugiet bliver hvert par tilknyttet en kontaktperson, der har viden og erfaring med demenssygdom. Og allerede ved tilmelingen bliver de kommende deltagere kontaktet af en fagperson, der kan hjælpe med at afstemme forudsætninger og forventninger til opholdet, hedder det i folderen fra LM.

Programmet

Minihøjskolens program, som kan sammensættes efter behov, indeholder blandt andet aftensang i Klosterkirken, valgfrie foredrag om ”Demens og tro” eller ”Fysiske og kognitive aktiviteter” m.m.
Weekenden arrangeres af en styregruppe bestående af Ejler Nørager Andersen, Lene R Lund, Diana Andersen, Gunde Marie Bentin, Lise Erbs Bækgaard og Ruth Nørgaard.
Prisen er 2.500 kr. pr person i dobbeltværelse med eget bad og toilet.

Man kan eventuelt søge midler fra den kommunale § 79 pulje. Tilmelding til Ruth@galsted.dk senest den 1. september.