25-års jubilæum i Luthersk Mission

Ole Sørensen har siden 2004 været daglig leder af Norea Mediemission i Haderslev, hvor han står i spidsen for 30 ansatte og frivillige medarbejdere.

En af Luthersk Missions ansatte, Ole Sørensen, kunne den 1. august fejre 25-års jubilæum i arbejdet.

Den 57-årige Ole Sørensen har siden 1999 været ansat i Norea Mediemission i Haderslev – de første fem år som regnskabsfører og informationsmedarbejder. Siden 2004 har han været daglig leder af mediestationen, der producerer kristen radio i Danmark og støtter udsendelsen af radio- og tv-programmer i 13 forskellige lande. Her står han i spidsen for over 30 ansatte og frivillige medarbejdere, som løser mange forskellige opgaver lige fra teknisk redigering af radioprogrammer, designopgaver og idéudvikling til praktiske opgaver som pakning og forsendelse af materialer, skriver Luthersk Mission.

Via missionsskole til mediemission

Den kommende jubilar er født i Haderslev. Han arbejdede nogle år som landbrugsmedhjælper og med diverse chauffør- og lagerarbejde, inden han blev uddannet maskiningeniør. Herefter tog han en uddannelse på Luthersk Missions daværende Missionsskole, inden han fandt sin vej til mediemissionen.

Internationalt arbejde

Som leder af Norea Mediemission er Ole Sørensen ofte ude at tale om arbejdet i kirker, menigheder og foreninger, ligesom han er rundt i verden og besøge de lokale samarbejdspartnere. Han er bestyrelsesmedlem i den tyrkiske medieorganisation Petra Media Group og har siden 2014 været med i landsstyrelsen for KLF – Kirke&Medier.

Jubilæumsfejring

Jubilæet fejres fredag den 30. august kl. 10-12, hvor Noreas bestyrelse inviterer til reception i lokalerne på Porsevej 6 i Haderslev.