GLS inviterer til verdens største lederevent i Aarhus og København

Der har aldrig været så meget brug for godt lederskab som i dag. Nyhedspressen fortæller om virksomheder med store skandaler, bandekriminalitet, ensomme, unge, der skærer i sig selv, kønsdiskriminationer mv der popper op og åbenbarer, at samfundet har brug for at stå sammen om stærk ledelse. Men hvor får vi inspiration?

– Det er vigtigt, vi ser konferencen som et sted, man kan ”bonde up” med ledere i vores by.
Søren Wurtz, landsleder
for GLS i Danmark.

”Global Leadership konferencerne er bare altid super relevante, fordi de italesætter aktuelle relevante ting både på det helt globale niveau og ned til det enkelte individ. Derfor er jeg stadigt med i loopet, fordi der er noget for mig”, fortæller landsleder for Global Leadership Summit Danmark Søren Würtz. I år fejrer han samtidigt 10 års jubilæum som landsleder.

Sidste fredag til lørdag i oktober i København og første fredag til lørdag i november i Århus giver 11 førende ledere fra hele verden topundervisning i lederskab.

Og det er meningen, at det skal kunne bruges mandag morgen på kontoret, i organisationen, det politiske liv, NGO, det offentlige, ungdomsforeningen eller kirken.

Nødvendig og meningsfuld ledelsesundervisning

”Det er simpelthen en nødvendighed, at vi har disse konferencer. Personligt er det virkeligt inspirerende at være med i denne globale bevægelse, som jeg har fulgt siden GLS kom til Danmark”, fortæller landslederen.

Konferencen har bidt sig fast globalt. I 2005 var Danmark et af 13 lande, der forsøgte at holde konferencen. Nu er det verdens største lederskabskonference i 135 lande. Så det er en global bevægelse, der når 400.000 ledere.

”De første år var konferencerne for det kirkelige publikum, og det er vigtigt for mig at have fundamentet i kirken, fordi der er nogle gode værdier. Men GLS’en favner mange flere, så det bliver et mødested i respekt for hinanden med den fælles dagsorden: ledelse.

Det er vigtigt, vi ser konferencen som et sted man kan ”bonde up” med ledere i vores by. Så hvorfor ikke invitere den lokale borgmester og andre med. Måske købe en billet til dem?, smiler Søren Würtz.

Ledelse er indflydelse

Han fortæller om baggrunden for sin brand for lederskab:


Artiklen fortsætter efter annoncen:



”Jeg kan se, hvor underernærede vi er med leadership-inspiration i Danmark. Det kan GLS give. Derfor har vi så mange ledere i alle brancher og organisationer, der har brug for at høre den solide undervisning, konferencerne giver.

Behovet er alle steder, og derfor er det et kæmpe ansvar for os at brede GLS’en ud, så det sunde lederskab får indflydelse i samfundet generelt. Det er der, jeg kan se mit kald ind i organisationen”, fortæller Søren Würtz.

Han er forretningsfører i Svanekøkkenet og tager i år otte lederkolleger med fra butikkerne i Odense og Lyngby for at prøve det af i sin egen organisation.


Artiklen fortsætter efter annoncen:



”Nogle gange kunne jeg godt tænke mig at gå ned i Super Brugsen og købe et leder-quick fix, for det haster. Men det tager også tid.

Hele tiden får vi udvidet deltagerskaren på Global Leadership Summit, så der kommer ledere fra et meget bredere segment end det kirkelige. Det må vi lige så stille massere ind.

Der er så mange drivere i samfundet både lokalt og på landsplan, som vi skal have gjort opmærksom på denne enestående mulighed”, slutter den jubilerende landsleder.

Stærkt lineup af leder-kapaciteter underviser

Global Ledership Summit er aktuel, brugbar og inspirerende ledelsesundervisning i verdensklasse til alle, som gerne vil lede værdibaseret med hjerte og integritet, uanset hvem man leder, hvor man leder og hvilken type leder man er.


Artiklen fortsætter efter annoncen:



Rasmus Ankersen er ekspert på performance udvikling og en betroet rådgiver for virksomheder og atleter rundt om i verden.
Han er formand for FC Midtjylland i Danmark og direktør for Brentford FC i England, to af verdens mest innovative fodbold-klubber
anerkendt for deres brug af store mængder data til beslutningstagning.
Ankersens seneste bog, ”Hunger in Paradise”, beskriver, hvordan organisationer kan forblive med at være vellykkede ved at undgå selvtilfreshed.
Dansker på scenen

For første gang står en dansker på scenen, når verdens største lederevent Global Leadership Summit starter sidste fredag til lørdag i oktober i København og første fredag til lørdag i november i Århus.

Den danske bestsellerforfatter og fodboldspiller Rasmus Ankersen er kendt i udlandet for sit arbejde med talentudvikling i FC Midtjylland.

”Rasmus Ankersens foredrag blev modtaget med stor begejstring på moderkonferencen i Chicago, der bliver transmitteret til over 400.000 leder i 135 lande, fortæller generalsekretær i Mission Afrika, Henrik Engelbrekt Refshauge.

På trods af utallige bodyguards lykkedes det ham at tale med Rasmus Ankersen i Chicago:

”Rasmus oplevede også en stor inspiration ved at være en del af dette kolossale lederevent, og hans indlæg ”Sult i paradis” ramte spot on fx i forhold til iværksætteri og præstationsteori, som han er ekspert i”.

 

 

”Simon Sinek er hele konferencen værd”, mener Mission Afrikas generalsekretær.
11 foredrag

11 talere er på programmet med topundervisning i lederskab, som kan bruges mandag morgen på kontoret, organisationen, det politiske liv, NGO, det offentlige, ungdomsforeningen eller kirken.

”Jeg er nødt til også at nævne navnkundige Simon Sinek, som jeg oplevede i Chicago denne sommer.

Hans TED-talk ”Start med hvorfor” er set næsten 41 millioner gange og oversat til 48 sprog, og bogen er blevet en international bestseller – jeg vil kalde den en nyklassiker indenfor ledelse, fordi den begynder med kernen i al ledelse. Og Simon skuffer ikke, når han på konferencen giver et blændende foredrag i en kategori helt for sig. Alene Simon Sinek er hele konferencen værd”, mener Mission Afrikas generalsekretær, der har inviteret alle sine medarbejdere med til Global Leadership Summit-konferencen i Århus.

”Det er allerbedst at deltage som team, fordi man så oplever at få en ramme og et fælles sprog til den videre udvikling. Vi udnytter de to dage til at få en fælles platform og et fælles sprog. Jeg mener, GLS er en ressource til at udfordre og forandre mig selv og mine omgivelser”, slutter Henrik Engelbrekt Refshauge.

Unge har også indflydelse

Flere og flere unge opdager at indholdet i konferencen er ligeså relevant for dem, som for en seniorleder. Her får de en unik blanding af vision, inspiration og praktiske færdigheder, de kan anvende med det samme med læring fra nogle af verdens bedste ledere og meningsdannere.

Det er konkret inspiration til alle. Derfor er der lavet en ”special price” for unge på 595 kr.

Leder af Mission Afrika Genbrug Bente Mikkelsen Pahus, deltager på sit 15. Global Leadership Summit (GLS).
Lederkonference med afgørende betydning for NGO-chef

”Jeg kan slet ikke undvære det her lederforum. Det har udviklet og præget mit lederskab både i Danmark og gennem de sidste 12 år i USA”, fortæller leder af Mission Afrika Genbrug Bente Mikkelsen Pahus, og fortsætter:

”Som leder i NGO-arbejde har lederskabskonferencen haft afgørende betydning for de mål jeg har nået, og konferencen har styrket min evne til at træffe vigtige valg med fokus i vision, mission og forvalterskab. GLS er blevet en helt naturlig del af min karriere og jeg glæder mig helt vildt hver eneste gang”.

I år deltager hun på sit 15. Global Leadership Summit (GLS).