Bombe nær ung dansk pige

Tirsdag sprang en bombe kun 30 meter fra Den danske Israelsmissions kontor i JerusalemTirsdag morgen d. 27. marts sprang en bombe kun 30 meter fra kontoret hos Israelsmissionens samarbejdspartner Musalaha i Syd-Jerusalem.Her er unge Anna Margrethe Christensen fra Holstebro ansat på kontoret – udsendt af Den danske Israelsmission til forsoningsarbejdet mellem kristne arabere og jøder.
Anna Margrethe er selvfølgelig noget rystet over det og fortæller:
– Det var specielt hårdt, fordi vi i søndags var på besøg i Hebron og blev noget forargede på israelerne, der laver bosættelser og skyder efter palæstinenserne. Her til morgen sprænger palæstinenserne så en bombe kun 30 meter fra min arbejdsplads.
– Det er ikke særlig rart – slet ikke for vores arbejde med forsoning mellem messianske jøder og kristne arabere, konkluderer Anne Margrethe, der har arbejdet i samarbejdet mellem Israelsmissionen i Danmark og Musalaha siden august 2000, hvor hun blev sendt ud fra Nørrelandskirken i Holstebro.