„Stærkt“ bønnestævne

Mere end 250 var samlet i Kolding for at bede for Danmark Bedehus Danmark havde inviteret til et bønnestævne lørdag d. 22. februar. Apostolsk Kirke i Kolding var godt fyldt op af ivrige forberdere.- Bønnestævnet bar præg af en kærligheds ånd, og der var stor frihed til, at den enkelte kunne bede på sin måde, fortæller en af initiativtagerne, John Lorenzen, pastor i Missionsforundet i Grindsted.
Dagen var inddelt i seks mindre sektioner, og hver af disse blev ledet af en fra initiativgruppen bag Bedehus Danmark. Der var bl.a. bøn for de kristne, for samfundet, kongehuset, regeringen, Israel og konflikten i Irak. Bedeformen var meget varieret, og gik fra bøn i større grupper til, at enkelte kom frem og bad højt.
Den første del af dagen blev brugt på at bede for de kristne. Bøn om tilgivelse for de konflikter der gennem tiden har skabt stor afstand mellem de forskellige kirker. Der var tid for selvransagelse og tilgivelse.

Hilsen til Dronningen og Anders Fogh

Efter forbønnen for kongehuset og regeringen, blev det besluttet, at sende en hilsen til Dronning Margrethe og Anders Fogh Rasmussen for at oplyse om, at de er omsluttet af kristen forbøn.
– Jeg kan ikke mindes hvornår så mange mennesker, fra så mange kirker og fra så stort et geografisk område, har været samlet til bøn på samme sted. Det var ganske enkelt stærkt. Nu skal vi lige evaluere dette bønnestævne, men vi vil helt klart arrangere flere af den slags dage i fremtiden, udtaler John Lorenzen.
Bedehus Danmark arbejder på at etablere 24 timers bøn i Danmark, døgnet rundt, året rundt – non stop. Dette er meget tæt på at lykkes da der kun mangler fire døgn. Bedehus Danmark arbejder ikke for en bestemt trosretning eller lære. Alle kristne, som ønsker at være med til at bede, er velkommen.
Mere information på www.bedehus.dk.