Kristne skatere oplever stor respons

I den forgangne weekend kickstartede Impact World Tour (IWT), som Ung Udfordring skrev om i sidste uge, med en række „happenings“ i Hjørring og omegn. Tour koordinator Henrik Thomsen gør status.- Ved to af de arrangementer, vi indtil videre har afholdt i IWT har 24,8 pct. reageret på det, der er blevet sagt, fortæller tour koordinatoren.
Som Ung Udfordring kunne fortælle i sidste uge (uge 12), så er IWTs shows en kombination af forskellige optrin/shows og de optrædendes personlige vidnesbyrd.
– 24,8 pct. er faktisk en del højere end ved de tidligere arrangementer, siger Henrik Thomsen, som fortæller, at da IWT var i Holland lå responsen omkring 15 pct. Med „respons“ forstås, at de, der er kommet til IWTs shows, fortæller, at de gerne vil kontaktes af en lokal kirke.
– Vi har oplevet de sidste par dage, at folk er meget søgende, fortæller Henrik Thomsen.
– Flere af dem, der har reageret, fortæller, at de ikke har kunnet få nok. Og derfor vil de gerne kontaktes af en lokal kirke, fortæller en tydeligt glad tour koordinator.
Han oplyser, at i torsdags og fredags i sidste uge var interessen ganske stor:
– I Østervrå (15 km SV for Hjørring), som er en ganske lille by, var der 550, som var inde og se de forskellige shows, fortæller Henrik.
If. Østervrå Lokalhistoriske forening bor der 3000 personer i Østervrå sogn, så sagt på godt jysk er den opmærksomhed, IWTs shows har fået, ganske pæn. I den kommende weekend vil IWT være i og omkring Brønderslev. Touren afsluttes i Esbjerg den første weekend i april. Mere information kan findes på www.iwt.nu