CD TJEK

Karakter: 11Jars of clay er på gaden med et nyt album. Albummet hedder Fur-thermore – From the studio : From the stage og er et dobbeltalbum. Den ene cd From the studio indeholder 11 sange, otte nyindspillede Jars of clay klassikere og tre helt nye sange. Alle sangene er akustiske studieindspilninger. En virkelig dejlig og intens cd.
Den anden cd From the stage indeholder ti live-optagelser fra deres The eleventh hour tour. Her vil jeg fremhæve nummeret Flood, som har været med i soundtracket til to film, Hard rain med Morgan Freemann og Christian Slater og The Chamber med Gene Hackmann.
Begge cd’er er virkelig gode, personlig synes jeg bedst om den akustiske. Hvor stilen er mere tilbagelænet og afslappet. Selv om du måske har alle Jars of clays tidligere udgivelser, vil jeg alligevel opfordre dig til at investere i denne også.
Lidt historie: Jars of clay blev ”født” i 1994 og har udgivet fem albums. Bandet har solgt mere end fem millioner cd’er. De har flere gange været nomineret til Grammy- og Dowe-awards. De vandt deres første Grammy for bedste pop/contemporary gospel album i 1997. Også i 2001 vandt de en Grammy med albummet If I left zoo. Og senest i år for deres album The eleventh hour.
Navnet Jars of clay (krukke af ler) er inspireret af bibelverset fra 2. Kor. 4,7: „Men denne skat har vi i lerkar, for at den overvældende kraft skal være Guds og ikke vores“.