CD TJEK

Karakter: 10Det kan være svært at anmelde en cd fra en kunstner, der er så legendarisk og kendt i kristne kredse som netop Steven Curtis Chapman. Men det er også en ære. Følgende tal taler for sig selv: Steven har modtaget fire Grammyer og 47 Dove-awards. Dette er efter sigende hans 13. udgivelse.
Cd’en er en god blanding af forskellige genrer. Du finder det hele – jazz, rock, lovsang og pop. Der er altså lidt for enhver smag. Kærligheden er det gennemgående tema. Kærligheden fra og til Gud, men da cd’en er inspireret af hans og hans hustru Mary Beth’s 18-årige ægteskab, har hun også spillet en „mindre“ rolle. Den rolle udspillede sig blandt andet i, at hun var medproducer på cd’en. Hun var med til at udvælge flere af de sange, der er med. To af de sange, hun stod fast på skulle være med, er sange, ægteparret havde som „deres sange“. Nu er de også vores!
Jeg giver cd’en en høj karakter af flere grunde. Ét: Der er en rigtig god blanding af forskellige genrer og alligevel hænger det sammen og giver en skøn helhed. To: Jo højere karakter, jo større chance er der for, at du køber den, hvilket jeg synes, du skal (*G*). Tre: Den er rigtig, rigtig god, og det mener jeg. Hvis du ikke kender Steven Curtis Chapman i forvejen, er dette et rigtig godt sted at starte. Har du derimod en eller flere af hans tidligere udgivelser, er denne et Must.
Tak for din tid, og god fornøjelse.

Martin R. Lassen