Christian Hedegaard bad for syge på DR1

DR1 lavede en miniudgave af Åndernes Magt i programmet 19direkteDet populære magasinprogram 19direkte på Danmarks Radio havde besøg af evangelisten Christian Hedegaard i mandags. – Jeg gør bare det, der står i bogen, svarede Christian Hedegaard igen og igen på journalistens undrende spørgs-mål.
Om han havde særlige evner? – Nej, alle kan gøre det, der står i Bibelen, svarede han – og så bad han, eller bød han dæmonerne slippe kræftsyge, astmasyge og andre syge mennesker foran tv-skærmene.
Derefter så man en reportage fra Åndens Magt-møder med Christian Hedegaard i Jesus Kirken i Ringkøbing. Den første kirke, der inviterede Charles Ndifon til landet.
– De optog mange menneskers vidnesbyrd om spontane mirakler. Korsbåndsskade totalt helbredt! Nedsat syn og migræne helbredt! Sovende og smertende fingre helbredt! Rygsmerter væk og mange andre ting. Flere tog imod Jesus, fortæller kirkens unge pastor Peter Skov, der forventer stor respons på udsendelsen:
– Sidste gang, der var kristne på 19direkte, blev flere hundrede mennesker helbredt ud over hele landet på en gang! Bagefter blev vores kirke bestormet med opkald fra mennesker, der ville høre, hvad det var, og takke for bønnen!