Cykelløb for Kristen Lokalradio i Århus

95.000,- kr. er mange penge. Men det var ikke desto mindre, hvad cykelsponsorløbet sidste år indbragte Kristen LokalRadio i Århus. Derfor må Århus cykelbane lørdag den 31. maj mellem 14 og 15.30 igen lægge asfalt til Kristen LokalRadios cykelsponsorløb 2003.
– Jeg vælger at svede en time på Århus Cykelbane, fordi jeg gentagne gange har hørt, at folk i sognet er glade for at kunne høre kirkens budskab gennem radioen, siger en af de cyklende præster, Esper Thidemann fra Christianskirken.
– For mange er der ikke andre muligheder for at høre det kristne budskab.
I alt vil tre folkekirkepræster og ca. 20 andre i præcis en klokketime cykle så mange omgange på cykelbanen som overhovedet muligt for at samle penge ind til den folkekirkelige lokalradio. De kæm-per blandt andet om førstepræmien for flest indsamlede penge, der er et rejsegavekort på 5.000,- kr. 
– Cykelsponsorløbet er af helt afgørende betydning for radioens eksistens og en begivenhed, hvor kombinationen af sport, hygge og støtte til kirkeligt arbejde gør, at vi ser frem til det hvert år, siger den daglige leder, Lars Jensen.
– I september 2001 fik KLR for første gang en fastansat daglig leder, hvilket var nødvendigt for at opretholde en folkekirkelig radiostation i Århus.
De fleste penge fra dette cykelløb vil derfor gå til løn, men forventningen er, at der også bliver råd til nødvendige nyinvesteringer.
Kristen LokalRadio sender alle hverdage på nær onsdag mellem 14 og 15 samt 20 til 22 og søndag mellem 18 og 22 på 98,7 og 89,5 Mhz.
www.kristenlokalradio.dk