Frelsens Hær nr. 2 i ‘årets bedste dagbladsannonce’

„Man kan ikke leve af bibelcitater alene – men det varmer med noget at tro på“ sagde Frelsens Hær i den annonce, der blev nr. 2 i en læserafstemning om prisen som årets dagbladsannonce arrangeret af Danske Dagblades Forening.- Humanitære organisationer har i de seneste år markeret sig flot med dagbladsannoncer af høj kvalitet. Det bevidner denne annonce fra Frelsens Hær, lød det i begrundelsen for nomineringen af Frelsens Hærs annonce.
Og så citerer bedømmelseskomitéen fra Frelsens Hærs forklaring til deres annonce:
– Selvom Frelsens Hær er en kristen kirke, er vi godt klar over, at man ikke kan spise sig mæt i bibelcitater alene. Derfor sørger vi for at dække de basale behov for mad, varme og tryghed, før vi snakker om tro og kristendom.
– En socialrealistisk vinkel og en overraskende overskrift, der viser annoncørens virkelig-hedsnærhed. Det er usenti-mentalt og sætter Frelsens Hæri et nuanceret lys.
Det er en annonce, som profilerer Frelsens Hær og så er der samtidig en klar opfordring til, hvordan læserne kan støtte arbejdet økonomisk. Annoncen var udarbejdet i samarbejde med reklamebureauet EnVision i Århus.