Ungt nygift par til Jerusalem

t nygift par fra Nordsjælland har sagt ja tak til at være ungdomssekretærer for Ordet og Israel i Jerusalem.Birgit og Anders Aa-gaard deltog i Ordet og Israels discipelskole i Tiberias i foråret og skal nu tage sig af diakonalt og socialt arbejde ud fra Ordet og Israels hus i Jerusalem. De vil hjælpe danske unge, blandt andet ved at arrangere ture rundt i Israel. Parret er først i tyverne og har baggrund i henholdvis IM og LM. LM i Græsted holdt udsendelsesfest d. 26. april.
Niels Henrik Mathiesen, leder for LM i Græsted, siger:
– Vi glæder os meget over udsendelsen, og vi tror, det er Guds plan. Det er dog også vemodigt, for vi vil savne Birgit og Anders.
Parret selv glæder sig meget til at komme af sted.
– Vi ser frem til at blive brugt af Gud og tjene sammen i en fuldtidsstilling. Vi glæder os også til at møde det jødiske folk, siger Birgit og Anders Aagaard.
Ordet og Israel står bag parret økonomisk og har nu i alt 8 medarbejdere i Israel. Birgit og Anders Aagaard afløser Søren Bladt, som har arbejdet i 3½ år i Israel.
– Vi glæder os meget over, at Birgit og Anders skal af sted. Vi er glade for, at arbejdet kan gå videre, og at de er klar til at tage af sted på trods af den sidste tids uroligheder, siger Per Weber, landssekretær for Ordet og Israel.
Parret tager af sted den 6. maj.