Åndelig klinik i Aalborg

Apostolsk Kirkes landsleder i spidsen for det utraditionelle projekt.- Udfrielse, forbøn og rådgivning til dig, som, uanset om du betragter dig som en kristen eller ej, føler, at livet gør ondt.
– Vi tror, at Gud er svaret på alle problemer, så uanset om dine problemer er relateret til barndomstraumer, fysisk eller psykisk sygdom, ægteskabsproblemer, dårlig økonomi eller andre ting, du sidder fast i, så er der håb.
Sådan lyder indbydelsen fra Apostolsk Kirke i Aalborg, der sammen med andre kirker i det nordjyske stiller et team gratis til rådighed under ledelse af Johannes Hansen, forstander og landsleder i Apostolsk Kirke.
Kirkens organ, Evangeliebladet, melder, at ”Der strømmer mange folk til den åndelige klinik, folk bliver helbredt til ånd, sjæl og til legeme”