Lille og svag?

I Julen ser vi Jesus som et lille svagt – men engang skal alle se ham som ‘master of the univers’Jesus er forsvundet fra det meste af den jul, vi fejrer nu om dage. Mere eller mindre bevidst har mange moderne mennesker valgt ham fra. Men kan man det?Ja, hvis Jesus bare var en spændende profet, som har levet for et par tusind år siden. Men hvis Jesus virkelig er den, han selv sagde, han var, så vil det få katastrofale følger at vælge Jesus fra.
Hvis man læser profetierne i Gamle Testamente vil man se, at Jesus passer på den Messias, som skulle komme. Når vi ser hans mirakler, og ikke mindst hans opstandelse, som der var mange vidner på, så forstår vi også, at Jesus ikke blot var et stort menneske. Jesus vedkendte sig også selv, at han var den udsendte fra Gud – at han var Messias – frelseren – Guds søn. „Den som kender mig, kender Faderen“.
Hvis dette er sandt, så drejer hele verdenshistorien omkring Jesus – og meningen med vores liv afhænger af vores forhold til ham.
Millioner af mennesker har personligt oplevet, at Jesus var mere end en stor filosof, mere end en guru, en healer, en hellig mand. Ved at tro på, at han findes, og at var den, han sagde, han var, har de fået en dyb indre bekræftelse på, at det er sandt.
Denne bekræftelse kan man kun vanskeligt forklare for andre – men enhver kan opleve den ved at tro på Jesus og bede til ham. Og følge ham.
Men hvis alt dette er sandt, så er Jesus også den, der kommer igen. Som universets herre. Som den magt, der endelig skal skabe retfærdighed. Og der vil han vælge dem fra, der har valgt ham fra.
Derfor: Tro på Jesus. Hold jul med ham