OneDay03
Passion: Sacred Revolution

Så er sangene fra OneDay03 kommet til Danmark med ny power og nyt drive. Passion beskriver hele det her projekt til fulde. Lidenskaben for at se en generation blive frelst strømmer ud gennem højtalerne på fuld kraft. Tilbedelsen og overgivelsen i lovsangen er så stærk at man fornemmer, hvor kraftigt Guds ånd er til stede under koncerterne.
Live albums kan nogle gange virke flade fordi man ikke mærker stemningen og ser tingene på scenen, men på Sacred Revolution er det slet ikke fladt eller kedeligt. De steder hvor musikken bare flyder mærker man kraften i bøn og tilbedelsen. Men når der skrues helt op for kedlerne mærker man glæden og begejstringen ved at tilbede og lovsynge.
Stilen er ung lovsang, som vi kender den fra Sonicflood og Delirius’ tidlige dage. Kombineret med en fed stemning, som man som lytter hurtigt bliver revet med af.
Sacred Revolution (hellig revolution) hedder albummet og er et udtryk for en generation som ønsket at søge og tjene Gud, og et råb om at den verden vi lever i må få den samme længsel.
Sacred Revolution er et rigtig godt lovsangsalbum, som absolut ikke er kedeligt eller er som alle andre lovsangscd’er, men er et ærligt og godt bud på lovsang med masser af power og intensitet.

Karakter: 10