Pionér på Wycliffes årsmøde

Vidste du, at Papua Ny Guinea har 823 sprog? Dette og meget mere, kan man få at vide søndag den 21. september, hvor Wycliffe Bibeloversættere Danmark holder årsmøde.
Sigmund Evensen fortæller om sit arbejde i Papua Ny Guinea, et land med ca. 5 mio indbyggere og 823 forskellige sprog. Det tog familien Evensen 19 år at oversætte Ny Testamente til Umanakaina – et hidtil skriftløst sprog, der tales af ca 2500 mennesker dybt inde i det bjergfyldte ørige. For at kunne gøre dette måtte den norske familie blive en del af Umanakainafolket. Og ikke mindst måtte de opfinde et ord for „tilgivelse“. Det begreb fandtes ikke…
Sigmund Evensen er til daglig leder af Wycliffes arbejde i Norge og er bogaktuel i Danmark. Medio september udgiver forlaget LogosMedia „De skjulte ord“ – en skildring af familien Evensens arbejde blandt Umanakainafolket.
Årsmødet vil desuden indeholde beretninger fra det danske arbejde.