Radio Upthere

Her på Nordsjælland kan man høre Radio Uptown på 107,3, og det er okay, når man kører i bilen. Men i længden er det næsten til at blive depri over de popsuppe-kærlighedssange – for det er jo ikke til mig, de synger… De kender mig jo ikke. De ved jo ikke, hvad de er gået glip af!
Hvorfor synger alle om kærlighed? Enten har man fundet den eneste ene eller mistet den igen, eller også leder man stadig…. Nu er det bare sådan, at den eneste ene ikke kan gøre alt perfekt og give mig det, jeg har brug for. Det skulle man ellers tro, når der nu er så mange, der synger om den.

Jeg har fundet en anden kanal at tune ind på, nemlig ”Radio Upthere’. Det er den, der sender fra Guds eget hjerte. Her kan jeg høre det, som Han tænker om mig:

”Jeg kendte dig, før jeg skabte verden. Jeg så dig og vidste, at du skulle fødes dengang. Jeg har glædet mig til at se dig vokse. Jeg har glædet mig til at være sammen med dig, til at leve det her liv med dig. Jeg har glædet mig til hver eneste dag, du vågner op. Hver bevægelse du gør, får mit hjerte til at banke. Altid hviler mine øjne på dig, jeg smiler og kunne se på dig hele tiden.
Du gør mig så glad. Du får mine øjne til at stråle. Jeg slipper alt for at komme, når du kalder. Jeg står lige bag dig og ved siden af dig – og jeg nyder hvert sekund. Det er den sang, jeg synger dig i søvn med, og den sang, som jeg vækker dig med. Du kan høre den, hvis du lytter efter. Altid synger jeg for dig: Jeg elsker dig!”
Da jeg hørte den fra Gud, var jeg ikke længere depri…
Lad os slukke for popsuppen og tune ind på Guds hjerte! Er det ikke i virkeligheden Hans tanker, der tæller?