LM-missionærer til Tanzania

Luthersk Missionsforenings ydremissionsarbejde har kort før sommerferien holdt udsendelsesfest for tre par missionærer.
Marianne og Filip Oehlenschläger skal sammen med deres to børn til Tanzania for at arbejde blandt masaierne. Det er første gang, at familien rejser på missionsmarken.
Større missionserfaring har Ingeborg og Svend Bernhard, som også skal til Tanzania. De skal i en to-årig periode arbejde med litteratur for forlaget Soma Biblia i Dar es Salaam, ligesom de skal varetage diverse servicefunktioner for andre LM-missionærer. Svend Bernhard har gennem 23 år været missionssekretær i LM og er således ingen novice ud i missionærfaget.
Det tredje LM-par, som er på vej på missionsmarken, er Vivi og Bent Houmaa Jørgensen, som skal også til Tanzania i to år. Her skal parret især beskæftige sig med at inspirere og undervise kristne ledere.
Også volontører
LM sendte også volontører til Tanzania i løbet af juli måned. Det drejer sig om Jytte og Simon Nørrelykke, som skal undervise på den danske skole, og Monica Larsen, som skal være assistent samme sted. Rebekka Rom og Bárdur Christiansen skal undervise i henholdsvis Kiabakari og Musoma. Katrine Nørholm Christensen skal til Sumbawanga for at undervise, og Simon Roager og Hans-Peter Kronborg rejser til Iringa for at hjælpe med litteraturarbejdet.