Ny undersøgelse:
Overnaturlig helbredelse er tabu for læger

Ny undersøgelse viser, at læger ignorerer overnaturlige forklaringerPå fredag kl. 10 forsvarer stud. med. Majbritt Andersen sit forskningsprojekt om erfaringer med åndelig helbredelse.Hun har fulgt 75 af deltagerne fra Charles Ndifons første møder i København.
Over 1/3 var fortsat helbredte efter et halvt år, og stort set alle havde en positiv oplevelse af mødet med den kristne „åndelige helbredelse”.Derimod fremgår det af det 148 sider store forskningsprojekt, at de helbredte har haft svært ved at få lægerne og sundhedsvæsnet til at anerkende, at de er blevet overnaturligt helbredt. Ikke fordi det ikke er tydeligt, men de pludselige forbedring tilskrives som regel den medicin, de har fået – også selv om de har fået medicinen i længere tid uden resultater. En pige blev åbenbart helbredt for sclerose i løbet af 5 minutter – men alligevel skriver lægen, at det må skyldes medicinen.
Nogle helbredte undgår helt at tale med deres læger om en overnaturlig helbredelse, fordi de er bange for ikke at blive taget alvorlig.
Majbritt Andersens afhandling hedder: „Fysiske og psykiske oplevelser med religiøs behandling – belyst bla. i relation til patienternes sygdomsopfattelse og deres erfaringer med sundhedsvæsenet”Det foregår på Syddansk Universitet i Odense. Censoren er dr. med. og cand. mag. Henri Goldstein.

Mere – klik her