Imam og biskop i debat
Dialogmøde

Tirsdag d. 9. september kl. 19.30 mødes Haderslevs biskop Niels Henrik Arendt og Imam Fatih Alev fra København i Katrinegadesalen i Kolding.

Faith Alev

Debatten går på, om islam og kristendom i virkeligheden har meget til fælles trods forskelligheder.
Islam og kristendommen er opstået i samme mellemøstlige kulturområde. Og der er iøjnefaldende ligheder. Men der er også fundamentale forskelle. Kan man på samme tid være grundlæggende uenige og alligevel sam-eksistere?

Niels Henrik Arendt

Fatih Alev er stud.mag. i arabisk, født i Danmark af tyrkiske forældre. Næstformand i mus-limernes Landsorganisation og med i Islamisk-Kristent Studiecenters bestyrelse. Biskop Niels Henrik Arendt har gået i medierne med et klart budskab om, at kristne skal missionere mus-limerne i Danmark. Så der er lagt kul i kakkelovnen til en udfordrende aften.